1 resultaten
Uitgebreid zoeken
Woonplaats informatie

Huurwoningen Hapert

(1 resultaten)
  • Villa Ganzestraat 13 -Hapert-Hapert
    € 3.540,- per maand (exclusief) - 6 slaapkamers - 265 m² - Gestoffeerd

    Bouwsoort woonhuis villa, vrijstaande woningsoort bouw bestaande bouwbouwjaar 2002soort dak samengesteld dak bedekt met dakpannen oppervlakten en...

    Villa aangeboden door: Overbruggingsverhuur.nl

Huurhuis in Hapert, vindt uw huurwoningen zeer eenvoudig op Pararius!

Wilt u een woning huren in Hapert? Voor het grootste aanbod huurwoningen in Hapert kijkt u op Pararius. Een mooi huurhuis is zeker te vinden op de grootste huurwoning website van Nederland.

Over Hapert
Het dorpje Hapert ligt in de gemeente Bladel en heeft ongeveer 5200 inwoners. Hapert ligt in de provincie Noord-Brabant. Leuke anekdote over dit dorp is dat er in de 18de eeuw een handelaar woonde die handelde in bloedzuigers. Vanwege deze handel in heilzame middelen werden de inwoners van Hapert vernoemd naar de Gaper die boven de apotheken hing. Hapert ligt in de buurt van Eindhoven en Tilburg.
Meer informatie over wonen in Hapert vindt u op deze site: Gemeente Bladel.

Huren van appartementen in Hapert
Het beste overzicht van al het beschikbare huuraanbod in Hapert vindt u op Pararius. Na een inschrijving op Pararius zal u direct op de hoogte gehouden worden van alle huurwoningen en huurappartementen op Pararius.

Huis huren Hapert
Met een uitgebreid netwerk van makelaars biedt Pararius u een goed overzicht van alle beschikbare huurwoningen in Hapert. Deze huurwoningen zijn eenvoudig te vinden via Pararius. Schrijf u nu in op Pararius en vindt het droom huurhuis in Hapert.