Huurwoningen aangeboden door


James Huisvesting, woningverhuur in Eindhoven en omgeving

Lichtstraat 398, 5611 XJ | Toon alle huurwoningen van makelaar James Huisvesting

Medewerkers van James Huisvesting

Verhuren in Eindhoven via James Huisvesting

James Huisvesting is al meer dan 6 jaar een regionale opererende organisatie, actief in bemiddeling van huur en verhuur in de regio Eindhoven/Helmond van kamers, studio’s, appartementen, villa’s en bedrijfs- & winkelpanden. Het uitgebreide netwerk van James huisvesting, de enorme kennis van de lokale markten, de betrokkenheid en toewijding staan samen garant voor tevreden huurders en verhuurders. James Huisvesting is oprecht betrokken bij de belangen van zijn opdrachtgevers.

James Huisvesting werkt op basis van het no cure, no pay concept. Dus betaling geschiedt pas bij het vinden van uw droompand nadat de bemiddeling compleet is afgerond en de huuropdrachtbevestiging definitief is getekend. Wij vragen geen inschrijfgeld en er zijn geen lange wachttijden. Wij hebben verder een voordeel dat wij een samenwerkingsverband hebben met diverse bemiddelingsbureaus en makelaars waardoor wij een groot bereik hebben in aanbod en inschrijvers.

Eindhoven is erg belangrijk als High Tech regio net als de Design Academy waardoor er veel internationale studenten en werknemers ook wel expats genoemd in Eindhoven willen huisvesten.

James Huisvesting is de partner voor:
* Huurders uit binnen- en buitenland die (tijdelijke) gestoffeerde of gemeubileerde woonruimte zoeken;
* Particuliere of zakelijke verhuurders die voor lange of korte termijn hun woonruimte willen verhuren met een optimaal rendement;
* Bedrijven en instanties die voor werknemers (expats) of studenten woonruimte zorgen.