Huurwoningen aangeboden door


Kantoor

Gain Housing, woningverhuur in Nuenen en omgeving

Hoge Mikkert 11, 5674 VS | Toon alle huurwoningen van makelaar Gain Housing

Verhuren in Nuenen via Gain Housing

Zorgeloos verhuren doet u bij Gain Housing. We hebben verstand van verantwoord verhuren. Veilig en goed geregeld, zowel voor eigenaar als huurder.

Mijn naam is Gerda Hekker en met ruim 30jaar ervaring bij woningcorporaties ken ik het klappen van de zweep op het gebied van verhuur.
Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor informatie of om uw mogelijkheden te bespreken. Ik kijk ernaar uit om kennis met u te maken. Belt u mij om een afspraak te maken? Ik ben te bereiken op telefoonnummer ***********.

Voor huiseigenaren gaan we op zoek naar een geschikte bewoner voor het huis. Dat kunnen projectontwikkelaars, beleggers of woningcorporaties zijn, maar ook particuliere huiseigenaren (die bijvoorbeeld hun woning niet verkocht krijgen). De huurincasso of het sociaal beheer is bij Gain Housing ook in goede handen.
Een gedeelte of het hele huur- en verhuurproces kan worden uitbesteed aan Gain Housing.

Voor woningzoekenden gaan we op zoek naar een geschikte woning. Gain Housing bemiddelt tussen woningeigenaar en woningzoekende over het huren en opleveren van de woning. Inschrijven als woningzoekende is kosteloos.