Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Piet Mondriaanlaan in Amersfoort

€ 1.600,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Soesterkwartier
Postcode
3812 GT
Straat
Piet Mondriaanlaan
Oppervlakte (m²)
123 m²
Huurprijs per maand
€ 1.600,-
Oplevering interieur
Gemeubileerd of gestoffeerd
Beschikbaar per
01-03-2017
Aantal slaapkamers
3
Aangeboden sinds
06-01-2017
Energielabel A
 • Aantal badkamers: 1
 • Lift
 • Woningtype: Appartement
 • Vloerbedekking: Laminaat
 • Apart toilet
 • Berging
 • Ligbad
 • Begane grond
 • Aparte douche
 • Parkeergelegenheid
 • Balkon
 • Prijs inclusief: Service kosten
 • Bouwjaar: 2007

Beschrijving

Appartement beschikbaar op loopafstand van het Centraal Station van Amersfoort, het historische centrum met leuke winkelstraten en uitstekende restaurants.  Het is een groene en levendige buurt.

Dit 4-kamerappartement is onderdeel van het kleinschalige appartementencomplex “Amor Forte”. In de onderbouw bevindt zich de berging en de eigen parkeerplaats. Begane grond: afgesloten entree met trappenhuis, lift en interne toegang tot het afgesloten parkeerterrein (remote control). Appartement (1e etage): entree, toiletruimte en een praktische wasruimte met witgoedaansluitingen en c. v. -installatie. De zitkamer grenst aan de buitenruimte en is licht dankzij de grote raampartijen. Keuken met een extra buffet, met drie extra keukenkasten. De buitenruimte is ruim en heeft een zonnige ligging op het zuidwesten, waardoor u op een zonnige dag extra lang en behaaglijk buiten kunt zitten. Er zijn drie slaapkamers aanwezig. De badkamer is netjes afgewerkt en uitgerust met een wastafelmeubel, losliggend ligbad en een douche.  

 De woning beschikt over:

          -tweepersoonsbed,

          -banken

          -salontafel

          -een wasmachine/droger

          -magnetron

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

 

Instaphuurprijs

De eerste maand huur bedraagt eenmalig €1795,- exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele service kosten. (Meer informatie over instaphuurprijs op onze website).

 

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd.

 

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

 

Huurperiode
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

 

Algemeen
Om in aanmerking te komen voor een Overbruggingsverhuur-woning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

 

Inkomensnorm
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals loonbeslag e. d. ) worden op het inkomen in mindering gebracht. Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een "borgtocht". Bij een borgtocht staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

 

Bezichtigingen
Wanneer u een bezichtigingsafspraak wilt maken voor deze woning, stuurt u ons een e-mail via huren@ overbruggingsverhuur. nl  met de hieronder genoemde gegevens:

 

- Uw naam
- Volledig adres van de door u geselecteerde woning

 

Bezichtigingen zijn tevens mogelijk in de avonduren en weekenden.
 

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat altijd de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

 

Disclaimer
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met Overbruggingsverhuur (huren@). Overbruggingsverhuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kaart

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl