Meer zien van deze woning?

Plan een bezichtiging

Te huur: Appartement Laurierstraat 75 D in Amsterdam

1016 PJ Amsterdam (Elandsgrachtbuurt)
€ 1.295 per maand
woonopp.
34 m²
kamers
2

Beschrijving

Prachtige high-end gemeubileerde studio te huur in de Jordaan op loopafstand van centrum Amsterdam.

In het centrum van Amsterdam is de Laurierstraat 75 gelegen. Dit is werkelijk een A locatie in het centrum van Amsterdam. Het centrum is met de fiets slechts op 5 minuten afstand. Vanuit het centrum zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om tot de plaats van bestemming te komen. Vanwege de gunstige ligging is er aan winkels, restaurantjes en horeca geen gebrek. Vrijwel alle faciliteiten die je je kunt bedenken zijn binnen handbereik. De bereikbaarheid is zeer gunstig door de aanwezigheid van diverse ov-haltes op loopafstand.

Dit prachtige pand bestaat uit zes studio’s van ca.30m2 met een kwalitatief hoge afwerkingsstaat. Het pand is verdeeld over 3 woonlagen (zonder lift) met op het dak een gedeeld terras. De studio’s hebben elk hun eigen CV installatie. Huurprijzen variëren tussen €1.100 en €1.600 euro. De studio’s zijn er gestoffeerd en gemeubileerd.

De studio komt zonder berging. In de wijk is er ruimte om een auto (betaald) te parkeren. Fietsen dienen in de straat te worden gestald.

Woning indeling:
De studio is voorzien van een laminaat vloer en raamdecoratie. De Studio wordt gemeubileerd verhuurd.

Entree
Bij de entree van de woning heb je direct zicht op de woonkamer met open keuken.

Slaapkamer
De slaapkamer ligt aan de linkerkant van de studio en is op twee manieren toegankelijk. Er is een deur naar de slaapkamer, maar vanuit de woonkamer kun je ook om de wand heen lopen. Het voordeel hiervan is dat het bed niet zichtbaar is.

Badkamer
De badkamer beschikt over een toilet, wastafel met opbergruimte met spiegel, een regendouche en aansluitpunt voor een wasmachine.

Woonkamer
De woonkamer is ruim en biedt voldoende ruimte om je eigen woonsmaak toe te voegen.

Keuken
De keuken beschikt over meerdere (voorraad)kasten en een aanrechtblad waaraan gedineerd kan worden. Daarnaast is de keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een gasfornuis, koel-vries combinatie, combimagnetron en vaatwasser.

huurprijs per maand: € 1.295, - exclusief g/w/l.

Voor deze studio worden geen servicekosten gerekend.

waarborgsom: Afhankelijk van jouw situatie wordt er tussen één en drie maanden huur gevraagd als waarborgsom.

De studio is per direct beschikbaar. Heeft u interesse? Reageer dan nu met:

Wil je in aanmerking komen voor deze woning? Reageer dan nu met:

Beschrijving (gezins)situatie, reden verhuizing, beschrijving (netto) inkomen.

Let op: Wij nemen enkel aanmeldingen in behandeling die aan bovenstaande punten voldoen. Wij behandelen jouw informatie ten allen tijde vertrouwelijk.

Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste aandacht en zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat je in of rond de woning/complex ziet of hebt gezien. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Voor deze woning is de behandelend makelaar Kelly Schomakers. Voor vragen is zij te bereiken op telefoonnummer: ***********

Update in verband met coronavirus

Jouw en onze gezondheid is ons veel waard. Daarom bezichtigen wij veilig. We bezichtigen nog maar met één kandidaat tegelijkertijd en begroeten je momenteel met een glimlach in plaats van het geven van een hand.

Als je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging, zal onze verhuurmakelaar eerst telefonisch of per mail een checklist met je doornemen. Als daaruit blijkt dat je een verhoogd risico hebt om het coronavirus bij je te dragen, dan zullen we je aanbieden een bezichtiging te doen in de vorm van een live-videoverbinding.

De optie om een bezichtiging via een videoverbinding te doen, is overigens voor iedereen beschikbaar die dat op prijs stelt.

We snappen dat dit een ongebruikelijke manier van werken is, maar we doen dit om de gezondheid van onze medewerkers, bestaande en nieuwe klanten en van de maatschappij te beschermen. Bedankt voor je begrip en medewerking!

Beautiful high-end furnished studio for rent in the Jordaan within walking distance of the center of Amsterdam.

Laurierstraat 75 is located in the center of Amsterdam. This is truly an A location in the center of Amsterdam. The center is only 5 minutes away by bike. From the center there are more than enough options to get to the destination of choice. Due to its favorable location, there is no shortage of shops, restaurants and bars. Almost all facilities you can imagine are within reach. The accessibility is very favorable due to the presence of several public transport stops within walking distance.

This beautiful building consists of six studios of approximately 30m2 with a high-quality finish. The property is spread over 3 floors (without lift) with a shared terrace on the roof. The studios each have their own CV installation. Rental prices vary between € 1.100 and € 1.600 euros. The studios are rented unfurnished and furnished state.

The studio comes without storage. In the district there is room to park a car (paid). Bicycles should be parked in the street.

Property layout:

The studio has a laminate floor and window decoration. This studio will be rented furnished.

Entrance

At the entrance of the house you have a direct view of the living room with open kitchen.

Bedroom

The bedroom is on the left side of the studio and is accessible in two ways. There is a door to the bedroom, but you can also walk around the wall from the living room. The advantage of this is that the bed is not visible.

Bathroom

The bathroom has a toilet, sink with storage space with mirror, a rain shower and connection for a washing machine.

Living room

The living room is spacious and offers enough space to add your own living taste.

kitchen

The kitchen has several (stock) cabinets and a counter top for dining. In addition, the kitchen is equipped with built-in appliances such as a gas stove, fridge-freezer, combination microwave and dishwasher.

rent per month: € 1.295 excluding g / w / l.

No service costs are charged for this studio.

deposit: Depending on your situation, between one and three months rent is requested as a deposit.

The studio is available immediately. Are you interested? Respond now with:

Description of (family) situation, reason for moving house, description of (net) income.

Please note: We only process applications that meet the above points. We treat your information confidentially at all times.

All information provided by us has been compiled with the greatest attention and care. However, it is possible that the information differs slightly from what you see or have seen in or around the house / complex. Therefore, no rights can be derived from this.

Overdracht

Huurprijs
€ 1.295 per maand (Gemeubileerd, Exclusief servicekosten)
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Te huur
Aanvaarding
Per direct

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
34 m²

Bouw

Type woning
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Dakterras

Buitenruimte

Balkon
Niet aanwezig
Tuin
Niet aanwezig

Energie

Energielabel
C

Bergruimte

Schuur/Berging
Niet aanwezig

Garage

Aanwezig
Nee