Pararius Huurwoningenszesxwbq

Te huur: Appartement Mensinge in Amsterdam

€ 2.300,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Stadsdeel Zuid
Postcode
1083 HB
Straat
Mensinge
Oppervlakte (m²)
136 m²
Huurprijs per maand
€ 2.300,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
2
Aangeboden sinds
> 3 maanden
Energielabel D
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Exclusief

Beschrijving

928041

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.  

Vragen over de woning?
Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

************************************************
Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Royaal, gemeubileerd penthouse op de 14e verdieping!
Dit luxueus gerenoveerde appartement van maar liefst 136 m2 is werkelijk een genot om in te wonen. Via de lift bereikt u de ingang die slechts met één ander appartement wordt gedeeld.
Zodra u binnenstapt valt reeds de ruimtelijke opzet van deze woning op. De brede open hal leidt rechtstreeks naar de ruime living (50 m2). Ook de nieuwe (2017! )half open keuken, welke is voorzien van splinternieuwe apparatuur (o. a. vaatwasser, koffiemachine en oven/magnetron), is via de hal toegankelijk. Aansluitend, heel slim weggewerkt een kleine bijkeuken met wasmachine en droger.
Het appartement heeft een zeer grote master bedroom en royale logeer-/studeerkamer. De luxe badkamer is voorzien van jacuzzi en douche met sunshower. In de hal bevindt zich een gastentoilet.
Via de master bedroom, keuken en woonkamer heeft u toegang tot het enorme balkon (20 m2). Het uitzicht is hier fantastisch. U kijkt over het groen van het Amstelpark helemaal tot aan Utrecht, terwijl de andere kant van het appartement een schitterend uitzicht biedt over Amsterdam en de Zuid-As.
Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van de ZuidAs, Station RAI (trein, metro, bus en tram) en de uitvalswegen A10, A1, A2 en A4. Met vijf minuten lopen naar het lokale winkelcentrum (Gelderlandplein) en slechts 10 minuten fietsen naar het centrum van Amsterdam heeft u bovendien alle gemakken van de stad binnen handbereik.  
Dit appartement is beschikbaar voor een maximale huurperiode van 12 maanden.
De huur bedraagt EUR 2.745, exclusief elektriciteit en water.2 maanden borg.

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.  

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt tijdelijk verhuurd op basis van de Wet Doorstroming Huurmarkt 2015. Dit is tijdelijke verhuur van een te koop staande woning. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 
6 tot 12 maanden (tussentijds door huurder opzegbaar).  

Inkomensnorm 
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals loonbeslag e. d. ) worden op het inkomen in mindering gebracht. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.  
************************************************

Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer           
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kaart

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl