Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te huur: Appartement Jan Luijkenstraat 24-3 in Amsterdam

€ 1.900,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Stadsdeel Zuid
Postcode
1071 CN
Straat
Jan Luijkenstraat
Oppervlakte (m²)
95 m²
Huurprijs per maand
€ 1.900,-
Beschikbaar per
01-04-2018
Aantal slaapkamers
1
Aangeboden sinds
13-02-2018
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Vloerbedekking: Hout
  • Ligbad
  • Balkon
  • Exclusief
  • Bouwjaar: 1896

Beschrijving

In de Jan Luijkenstraat bieden wij aan een licht, gemeubileerd 3 kamer appartement van ca.95 m2 op de derde verdieping met fantastisch uitzicht op het Rijksmuseum.

Het appartement is gelegen tussen de P. C. Hooftstraat en het Museumplein. Exclusieve winkels zijn om de hoek, maar ook het Rijksmuseum, het Stedelijk, het Van Gogh Museum en het Concertgebouw zijn op loopafstand. Uiteraard ontbreekt het niet aan gezellige restaurants en cafés in de directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen bevindt zich een supermarkt onder het Museumplein en ook de ingang van het Vondelpark is op twee minuten loopafstand.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de derde verdieping en entree van de woning. U komt binnen in een ruime en-suitekamer voorzien van ingebouwde kasten met jaloezie-deuren en een parketvloer. Achterin bevindt zich de toegang tot de keuken. Hier vindt u een 4-pits gasfornuis met oven, koelkast en vaatwasser. Het deel van de en-suitekamer aan de voorkant van de woning is heerlijk licht en heeft prachtig uitzicht op het Rijksmuseum. De slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde. De badkamer bereikt u vanuit de woonkamer en heeft een ligbad, douche, w. c. , wasbak en handdoekradiator.

Locatie:
De woning ligt uitstekend ten opzichte van het openbaar vervoer (tram 2 en 5 en bussen 170, 172, 174, 197, 272 en 758). In 10 minuten bent u op het Centraal Station. Vanaf de ring A10 afslag S106, is de locatie eenvoudig te bereiken. Parkeren in de directe omgeving is mogelijk. Een vergunning is binnen een aantal maanden te verkrijgen.

Beschikbaar:
Per april 2018

Huurperiode:
Minimaal 1 jaar.

Huurprijs:
€ 1.900,- per maand, exclusief gas, water en licht.

Waarborgsom:
Gelijk aan twee maanden huur.

Opleveringsniveau:
De woning wordt opgeleverd inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
- 3 kamers
- Keuken voorzien van alle benodigde apparatuur
- Parket vloer
- Wasmachine/droger

Bijzonderheden:
- Top locatie
- Fantastisch uitzicht op Rijksmuseum
- Gemeubileerd

Voorbehoud:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldig-heid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kaart

Makelaar

Ouwehand v/d Meijden Makelaars, woningverhuur in Amsterdam en omgeving
Herengracht 566, 1017 CH Amsterdam
Toon alle huurwoningen aangeboden door Ouwehand v/d Meijden Makelaars