Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te huur: Appartement Frederik Hendrikplantsoen in Amsterdam

€ 2.000,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Stadsdeel West
Postcode
1052 XX
Straat
Frederik Hendrikplantsoen
Oppervlakte (m²)
80 m²
Huurprijs per maand
€ 2.000,-
Beschikbaar per
15-11-2018
Aantal slaapkamers
3
Aangeboden sinds
09-11-2018
Energielabel C
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Begane grond
  • Balkon
  • Prijs inclusief: Service kosten

Beschrijving

Geheel gerenoveerd 4-kamer appartement met uitzicht op het Frederik Hendrikplantsoen

*Foto's badkamer van vergelijkbaar object

Appartement
Binnenkomst middels gemeenschappelijk trappenhuis op de eerste etage. Hal welke toegang biedt tot bijna alle vertrekken. Ruime en licht woonkamer aan de voorzijde gelegen. Frans balkon met uitzicht op het Frederik Hendrikplantsoen. Open keuken welke is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer aan achterzijde gelegen (aangrenzend aan woonkamer). De andere twee slaapkamers zijn toegankelijk vanuit de hal en hebben toegang tot balkon aan de achterzijde. Badkamer met dubbele wastafel en douche. Separaat toilet.

Omgeving
De locatie aan het Frederik Hendrikplantsoen is prachtig. Vlakbij het populaire Westerpark en alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer (tram 3 en 10, bus 18 en 21 naar CS) zijn op loop- of fietsafstand. Zoals o. a. het Marnixbad met spa en health club, de Jordaan met vele gezellige cafés en restaurants. Het Hugo de Grootplein kent diverse leuke restaurants en cafés zoals Razmataz en Hugo’s. De zaterdagse Noordermarkt, de Lindengrachtmarkt en de maandagochtendmarkt in de Westerstraat geven een afwisselend en marktaanbod.

Voorwaarden
Per ca.15 november beschikbaar. Gestoffeerd (geen gordijnen). Huursom € 2.000. -. Borgsom 2x huursom. Minimale huurperiode 12 maanden.

Makelaar

MA Residences, woningverhuur in Amsterdam en omgeving
Lijnbaansgracht 212 bel, 1016 XJ Amsterdam
Toon alle huurwoningen aangeboden door MA Residences