Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Borssenburgstraat in Amsterdam

€ 1.675,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Stadsdeel Zuid
Postcode
1078 VE
Straat
Borssenburgstraat
Oppervlakte (m²)
60 m²
Huurprijs per maand
€ 1.675,-
Beschikbaar per
01-10-2019
Aantal slaapkamers
2
Aangeboden sinds
25-08-2019
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Balkon
  • Exclusief

Beschrijving

Gestoffeerd 2 slaapkamer appartement in het stadsdeel Zuid te huur!

Gelegen op één van de mooiste plekjes in stadsdeel Zuid ligt dit appartement gelegen nabij de Amstel en het Amstelkanaal.

In deze buurt zijn veel leuke winkeltjes, cafés en diverse leuke restaurants te vinden in bijvoorbeeld de Rijnstraat, Van Woustraat, Maasstraat en de Scheldestraat. Ook de beroemde Albert Cuypmarkt is op steenworp afstand gelegen. Voor recreatie bent u binnen enkele minuten in het Beatrixpark, Sarphatipark en het Martin Luther Kingpark. In het Martin Luther Kingpark wordt jaarlijks het theaterfestival ‘De Parade’ gehouden.

Indeling:

Je komt via het trappenhuis binnen in het appartement. De hal geeft toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamers en de badkamer.

De open keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals een koelkast, afwasmachine en kookplaat. Via de keuken kom je in woonkamer. Het balkon grenst aan de woonkamer. Er zijn twee slaapkamers.1 aan de voorzijde van de woning en 1 aan de achterzijde van de woning. De woning aan de achterzijde grenst aan het balkon. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. De toilet is separaat.

Geschikt om te delen met max.2 werkende delers. Geen studenten of garantstellingen. Service kosten zijn 25 euro per maand. Inkomenseis is 3.5 keer de huur per maand (bruto). Er is geen wasmachine/droger aanwezig.

Foto's volgen z. s. m.

+ Toon meer

Makelaar

Grand Relocation, woningverhuur in Amsterdam en omgeving
Herengracht 572 E, 1017 CH Amsterdam
Toon alle huurwoningen aangeboden door Grand Relocation