Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Wiborgeiland in Amsterdam

€ 1.600,- /mnd (excl.)

Details

Provincie
Noord-Holland
Postcode
1014 ZC
Straat
Wiborgeiland
Oppervlakte (m²)
65 m²
Huurprijs per maand
€ 1.600,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
1
Aangeboden sinds
18-11-2019
Energielabel A
  • Aantal badkamers: 1
  • Lift
  • Woningtype: Appartement
  • Vloerbedekking: Hout
  • Apart toilet
  • Berging
  • Aparte douche
  • Exclusief
  • Bouwjaar: 2018

Beschrijving

Luxe gloednieuw en modern één-slaapkamer appartement (60 m2). Een grote woonkamer met open keuken. Het appartement is net opgeleverd, in het gebied De Houthavens aan het IJmeer, nabij het Centraal Station en het centrum van de stad.

Indeling: Centrale hal met lift naar de eerste verdieping. Ruime entree met garderobekast. Een moderne badkamer met een inloopdouche, toilet en een grote kast. Een slaapkamer, waarvan een muur met een grote inbouwkast. Grote luxe keuken met kookeiland, volledig uitgerust met diverse apparatuur, vaatwasser / oven / magnetron. Door het hele huis ligt een mooie visgraat parketvloer. Er is een interne opslagruimte waar u ook uw wasmachine / droger kunt plaatsen. Op de begane grond is er een aparte berging. De lift brengt je naar het magazijn.
Het appartement is geïnstalleerd met vloerverwarming / -koeling.

Het appartement is ideaal gelegen, vlakbij het Centraal Station. Populaire wijken zoals de Jordaan en het Westerpark zijn met de fiets in slechts een paar minuten te bereiken. Het ligt op een steenworp afstand van de Spaarndammerstraat, waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen.

Het openbaar vervoer is goed georganiseerd, bus 22 Sloterdijk Station en 48 vanaf Centraal Station heeft een halte in de buurt. Het bereiken van de hoofdweg (A10) duurt slechts 5 minuten met de auto.

Kortom: een prachtig huis op een unieke locatie.

Kandidaten die reageren op een woning van MPVB. nl dienen minimaal bruto viermaal de huur aan salaris te ontvangen, bij twee inkomens tellen deze beiden volledig mee. Daarnaast zal MPVB. nl de gegevens door een extern bureau laten controleren, kandidaten dienen hier aan mee te werken.

Wij werken met een standaard ROZ contract woonruimte 2017 uitgebreid met enkele bijzondere bepalingen, een vertaling van het model en deze bepalingen kan worden verstrekt in het Engels maar de overeenkomst wordt in het Nederlands door partijen getekend.  

Huurder dient een waarborgsom te verstrekken van twee maanden huur. Indien verhuurder moverende redenen heeft kan hiervan worden afgeweken. MPVB. nl berekend uitsluitend kosten aan de verhuurder en werkt ook in diens opdracht.

MPVB. nl nodigt meerdere reflectanten uit voor haar huurwoningen. Indien er meerdere geschikte kandidaten zijn leggen wij deze voor aan onze cliënt die de kandidaat mag selecteren. Aan een uitnodiging kan geen verdere rechten worden verbonden.

MPVB. nl verzorgd voor haar cliënten ook het beheer van de woningen en zal uw contact zijn voor onderhoud en administratieve zaken. Tevens zal zij periodiek bij haar huurders langs gaan om met huurders te overleggen en de staat van de woningen te bekijken.

+ Toon meer

Makelaar

Muiderpoort Vastgoedbeheer VOF, woningverhuur in Amsterdam en omgeving
Oostenburgerpark 144, 1018 HT Amsterdam
Toon alle huurwoningen aangeboden door Muiderpoort Vastgoedbeheer VOF