Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement De Egmondenstraat 213 in Amsterdam

€ 1.425,- /mnd (excl.)

Verhuurd onder voorbehoud

Details

Buurt
Stadsdeel Noord
Postcode
1024 SJ
Straat
De Egmondenstraat
Oppervlakte (m²)
68 m²
Huurprijs per maand
€ 1.425,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
2
Aangeboden sinds
07-12-2019
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Exclusief

Beschrijving

*English below*

MOOI EN RUIM 3-KAMERAPPARTEMENT IN AMSTERDAM-NOORD NABIJ WATER EEN VEEL GROEN

OMGEVING:
De woning is centraal gelegen bij een recreatiepark, winkelcentrum Boven 't Y en Waterlandplein. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is zonder meer goed te noemen, denk aan de Noord-Zuid lijn, bussen en met de auto of de fiets ben je in een mum van tijd in het centrum. Gratis parkeren voor de deur is geen probleem. De ligging van het appartement is ideaal te noemen, aan de rand van Nieuwendam en uitkijkend op het water grenzend aan Tuindorp Nieuwendam.

INDELING:
Dit verzorgde 3-kamerappartement is gelegen op de eerste verdieping met twee balkons en twee bergingen.
De entree/hal verschaft toegang tot alle vertrekken. Allereerst de woonkamer en de afgesloten keuken met balkon aan de voorzijde, er wordt een compleet nieuwe en moderne keuken gerealiseerd in de woning. Het balkon is gelegen op het noordwesten. Toilet, badkamer en twee goede slaapkamers waarvan 1 met balkon aan de achterzijde. Dit balkon is gelegen op het zuidoosten en heeft uitkijk op een fraai aangelegd park.

BIJZONDERHEDEN:
- Huurprijs 1425 euro excl G/W/L
- 2 slaapkamers
- Wordt een compleet nieuwe keuken gerealiseerd
- Bosrijke omgeving

*English*

BEAUTIFUL AND SPACIOUS 3-ROOM APARTMENT IN AMSTERDAM-NORTH NEAR WATER A LOT OF GREEN

AREA:
The property is centrally located at a leisure park, shopping center Boven 't Y and Waterlandplein. The accessibility by public transport is certainly good, think of the North-South line, buses and you can reach the center in no time by car or bicycle. Free parking in front of the door is no problem. The location of the apartment is ideal, on the outskirts of Nieuwendam and overlooking the water adjacent to Tuindorp Nieuwendam.

LAYOUT:
This well maintained 3-room apartment is located on the first floor with two balconies and two storage rooms.
The entrance / hall provides access to all rooms. First of all, the living room and the separate kitchen with balcony at the front, a completely new and modern kitchen is being realized in this apartment. The balcony is located on the northwest. Toilet, bathroom and two good bedrooms, one with a balcony at the rear. This balcony is located on the southeast and has a view of a beautifully landscaped park.

DETAILS:
- Rental price 1425 euros excl utilities
- 2 bedrooms
- A completely new kitchen is being realized
- Wooded area

+ Toon meer