Meer zien van deze woning?

Plan een bezichtiging

Te huur: Appartement Eerste Atjehstraat in Amsterdam

1094 KX Amsterdam (Noordwestkwadrant Indische buurt Zuid)
€ 1.650 per maand
woonopp.
77 m²
kamers
3
bouwjaar
1925

Beschrijving

Eerste Atjehstraat 174-A is een heerlijk licht drie kamer hoekappartement gelegen op de eerste verdieping van een uitstekend onderhouden pand in het hart van de sfeervolle Indische buurt. De woning is onlangs compleet gerenoveerd en onder andere voorzien van een nieuwe vloer, keuken, sanitaire voorzieningen, gestukadoorde wanden en plafonds en dubbel glas. De Indische buurt heeft de laatste jaren een prachtige metamorfose ondergaan, waarbij het behoud van de klassieke stedenbouwkundige stijl en sferen voorop stond. De buurt kenmerkt zich door een levendige omgeving met een grote diversiteit aan winkeltjes, horeca en vele culturele en sociale voorzieningen. Het Science Park, Flevo Park, Dappermarkt en openbaar vervoer richting kantorenlocaties, Schiphol en het centrum zijn op korte afstand van deze bijzonder aantrekkelijke woning.

Bijzonderheden:
-Per 01 juli beschikbaar;
-Huurperiode minimaal 12 maanden;
-Huurprijs Euro 1.650,00 per maand exclusief voorschot servicekosten, gas, water, elektra en internet;
-Voorschotbijdrage servicekosten Euro 20,00 per maand;
-Deze woning wordt aangeboden door een MVA gecertificeerd makelaar.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o. g. B. V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o. g. B. V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Overdracht

Huurprijs
€ 1.650 per maand (Gestoffeerd, Exclusief servicekosten)
Aangeboden sinds
23-05-2020
Status
Te huur
Aanvaarding
Per direct

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²

Bouw

Type woning
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Douche, Toilet

Buitenruimte

Balkon
Niet aanwezig
Tuin
Niet aanwezig

Energie

Energielabel
B

Bergruimte

Schuur/Berging
Niet aanwezig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Aanwezig

Garage

Aanwezig
Nee

Ramon Mossel Makelaardij

Ramon Mossel Makelaardij