Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te huur: Appartement Oude Kleefsebaan in Berg en Dal Groesbeek Ge

€ 950,- /mnd (incl.)

Details

Buurt
Ubbergen
Postcode
6572 AN
Straat
Oude Kleefsebaan
Oppervlakte (m²)
48 m²
Huurprijs per maand
€ 950,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
1
Aangeboden sinds
> 3 maanden
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Tuin
  • Aparte douche
  • Balkon
  • Prijs inclusief: Gas, Water, Electra, Service kosten

Beschrijving

Te huur

Een mooi eenpersoons appartement op de 5e woonlaag van het service-appartementen complex “Groot Berg en Dal” in Berg en Dal.

Groot Berg en Dal is centraal gelegen in Berg en Dal en ligt bovenop de prachtige stuwwal ten zuiden van Nijmegen met een fantastisch uitzicht over het natuurgebied de Ooijpolder.
Het service-appartementen complex is onlangs grondig gerenoveerd en is het voorjaar van 2016 naast het sfeervolle bestaande restaurant, een nieuwe ruimte geopend waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en waar o. a. ook een lunch genuttigd kan worden.

Groot Berg en Dal biedt een uitgebreide service aan jong en oud zoals de 24-uurs aanwezigheid van het personen-alarm systeem en zorg indien gewenst voor eerste hulp aan oudere bewoners. Het biedt in deze tijd waarin steeds meer verzorgingshuizen hun poorten moeten sluiten, een interessant alternatief, maar is ook uitermate geschikt voor de jongere nog werkende mens, die er dan ook steeds meer hun intrek nemen.

Het moderne appartement dat onlangs grondig gerenoveerd is, heeft een gebruiksoppervlakte van 48 m2 en een balkon van 6 m2 met uitzicht over het ruim 5 ha grote bijbehorende parkachtige terrein en op de Ooijpolder.

Het heeft een hal met garderobenis, een woonkamer van 24 m2, een slaapkamer van 12 m2 beide op het zuid-westen, een luxe nieuwe keuken met alle inbouwapparatuur en een vernieuwde badkamer. Er is een separaat toilet. Op de benedenverdieping is een grote berging met een kastenwand voor o. a. winter-/zomerkleding.

Kaart

Makelaar

ViaDaan, woningverhuur in Eindhoven en omgeving
Gasfabriek 8, 5613 CP Eindhoven
Toon alle huurwoningen aangeboden door ViaDaan