Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te huur: Appartement Oude Kleefsebaan in Berg en Dal Groesbeek Ge

€ 950,- /mnd (incl.)

Details

Buurt
Ubbergen
Postcode
6572 AN
Straat
Oude Kleefsebaan
Oppervlakte (m²)
48 m²
Huurprijs per maand
€ 950,-
Beschikbaar per
01-07-2017
Aantal slaapkamers
1
Aangeboden sinds
19-06-2017
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Tuin
  • Aparte douche
  • Balkon
  • Prijs inclusief: Gas, Water, Electra, Service kosten

Beschrijving

Spoedig beschikbaar voor verhuur: prachtig gerenoveerd 2-kamer appartement met balkon!

Goed onderhouden 2-kamer appartement van 48m2 met balkon van 6m2 in service-appartement complex “Groot Berg en Dal”, centraal gelegen in Berg en Dal bovenop de stuwwal ten zuiden van Nijmegen. Het appartementencomplex heeft prachtig uitzicht over het natuurgebied de Ooijpolder.

Indeling:
Entree, hal, dichte, geheel vernieuwde keuken, woonkamer, slaapkamer met balkon. Recent gerenoveerde badkamer met hoogwaardige douche, wastafel en designradiator. Tussen de woonkamer (24m2) en de slaapkamer (12m2) bevinden zich makkelijk te openen schuifdeuren. Apart, zwevend toilet. Wasmachine-aansluiting in de badkamer. Nieuwe grote boiler. Op de benedenverdieping is er een berging. Recent vernieuwd balkon met uitzicht over de omliggende parktuin en Ooij-polder. Het hele appartement is onlangs opnieuw geschilderd.

Ruime ondersteuning en diensten bij servicekosten inbegrepen
Het service-appartementen complex Groot Berg en Dal wordt sinds 2 jaar grondig gerenoveerd en in 2016 is er naast het sfeervolle restaurant – alleen voor bewoners en hun gasten toegankelijk - een nieuwe ruimte geopend waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en waar voor een vergoeding kan worden gegeten. Groot Berg en Dal biedt een uitgebreide service aan jong en oud zoals de 24-uurs aanwezigheid van het personen-alarm systeem en zorg indien gewenst voor eerste hulp aan bewoners. Op vaste dagdelen is er een kapper, pedicure en bloedafname punt. Er is een zorgcoördinator aanwezig, met een afnamepunt voor hulpmiddelen. Voor kleine karweitjes en storingen kunt u de technische dienst inschakelen en er komt tweewekelijks een SRV-wagen voor boodschappen.

NB: Ivm renovatie zijn de foto´s van een vrijwel identiek appartement bijgevoegd, en dus indicatief. Het te verhuren appartement bevat een dichte keuken.

Kaart

Makelaar

ViaDaan, woningverhuur in Eindhoven en omgeving
Gasfabriek 8, 5613 CP Eindhoven
Toon alle huurwoningen aangeboden door ViaDaan