Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Vijfhagen in Breda

€ 1.045,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Breda West
Postcode
4812 XT
Straat
Vijfhagen
Oppervlakte (m²)
64 m²
Huurprijs per maand
€ 1.045,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
1
Aangeboden sinds
13-08-2019
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Exclusief
  • Bouwjaar: 2012

Beschrijving

Nu beschikbaar bij Select-a-House:Modern instap-klaar appartement in het complex 'Easy Street'.

Het futuristische complex ‘Easystreet’ is in 2012 opgeleverd en biedt naast een optimaal isolatiepakket een scala aan hypermoderne voorzieningen. Dit alles om het wooncomfort te verhogen en de woonlasten tot een minimum te reduceren. In de centrale hal bevindt zich de bellentableau met intercominstallatie, brievenbussen, liften en trappenhuis.

Het appartement beschikt over een woonkamer met grote ramen,waardoor er veel lichtinval is.
Daarnaast geeft de woonkamer ook toegang tot het balkon. De moderne keuken is voorzien van het benodigde apparatuur zoals keramische kookplaat, koelkast, vaatwasmachine etc. in de berging, gelegen naast de keuken bevind zicht de wasmachine en vriezer. De woning beschikt over een nette slaapkamer en een badkamer voorzien van inloopdouche. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats gelegen in de bijbehorende parkeergarage.

De woning ligt in 'Princenhage'. Een levendige wijk voorzien van alle gemakken zoals verschillende supermarkten, bakkers, winkels en sportvoorzieningen, op vijf minuten fietsafstand van de binnenstad, het centraal station en de gezellige dorpskern van Princenhage. In de straat is een bushalte richting het centrum, het centraal station en voor het streekvervoer. In de omgeving zijn sportvoorzieningen, diverse onderwijsinstellingen, kerken, de bibliotheek, supermarkten, het Liesbos en de woonboulevard. De woning ligt gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58) en Utrecht (A27).

De kosten van nutsvoorzieningen (gas / water / elektriciteit) zijn ongeveer € 70 Euro / maand voor 1 persoon.

+ Toon meer