Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Zijpenberg in Capelle aan den IJssel

€ 1.295,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Oostgaarde-Noord
Postcode
2905 RN
Straat
Zijpenberg
Oppervlakte (m²)
100 m²
Huurprijs per maand
€ 1.295,-
Beschikbaar per
26-03-2019
Aantal slaapkamers
3
Aangeboden sinds
13-03-2019
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Apart toilet
  • Parkeergelegenheid
  • Exclusief
  • Bouwjaar: 1977

Beschrijving

Aan de buitenring gelegen goed onderhouden 4 kamer appartement, gelegen aan de Zijpenberg in Capelle aan den IJssel, met terras en balkon op de eerste verdieping, afzonderlijke berging en parkeerplaats op de begane grond.   Zeer gunstige ligging nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.  Prettige ligging aan de rand van recreatiegebied ‘Hitland’. Tevens is winkelcentrum en metrostation De Terp op loopafstand.  

Op de begane grond vindt je de centrale afgesloten entree met bellentableau met videofoon, brievenbussen, trappenhuis en lift. In de middels een automatisch bedienbare deur afgesloten parkeergarage is een eigen parkeerplaats aanwezig.  

Hal met toegang tot meterkast, toilet en woonkamer. Via de woonkamer toegang tot keuken en tweede hal, die toegang geeft tot 3 slaapkamers en badkamer.
De badkamer is voorzien van een ligbad en 1 seperaat toilet.

Huurcondities:

Huur: €1295,00 excl. g/w/l tv/internet
Waarborgsom: staat gelijk aan 2 maanden huur
Inkomenseis: minmaal 3 maal de maandhuur bruto
Minimale huurperiode: 12 maanden
Wijze oplevering: deels gestoffeerd

----

123Wonen Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van 123Wonen. De inschrijving is geheel gratis.  

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: ***************************************** 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Rotterdam
*************a
*****************

************
*********************

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Toon meer

Makelaar

123Wonen Rotterdam, woningverhuur in Rotterdam en omgeving
Sionstraat 13 A, 3061 EP Rotterdam
Toon alle huurwoningen aangeboden door 123Wonen Rotterdam