Pararius Huurwoningenszesxwbq

Te huur: Appartement Anna van Buerenplein in Den Haag

€ 1.700,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Stationsbuurt
Postcode
2595 DB
Straat
Anna van Buerenplein
Oppervlakte (m²)
100 m²
Huurprijs per maand
€ 1.700,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
2
Aangeboden sinds
> 3 maanden
Energielabel A
  • Aantal badkamers: 1
  • Lift
  • Woningtype: Appartement
  • Airconditioning
  • Vloerbedekking: Hout
  • Berging
  • Aparte douche
  • Balkon
  • Exclusief
  • Bouwjaar: 2011

Beschrijving

928131

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.  

Vragen over de woning?  
Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************************************
Bovenop de huurprijs komen de servicekosten van € 270,-.

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Appartement: Grote entree in de hall waar alle kamers kunnen worden bereikt. De 52m2 woon/eetkamer heeft ook een open keuken. De kamer is lekker ruim en licht, dankzij de muren en de fijne houten vloer. Ook de grote raampartijen aan het balkon geven lekker veel licht overdag (en het uitzicht dat je hebt vanuit de woonkamer en keuken is ook uniek). Het balkon van 9m2 heeft een ‘deck’ vloer, waardoor het nog fijner is!  

Over die keuken: modern, stylish en met een praktische indeling (volledig met Siemensapparatuur). Het speciaal ontworpen werkeiland heeft een prachtig (en makkelijk schoon te maken) blad en inductieplaat. Met de barstoelen eromheen is het de ideale plek om ’s morgens dat snelle ontbijt te nemen (or een paar drankjes met vrienden in de avond). Er is genoeg ruimte in de kastjes en lades om al je boodschappen en spullen te bewaren.  

De supermoderne badkamer heeft een uniek en funky gestreept motief in de tegels (Porcelanosa). Twee wasbakken en een grote (dubbele) inloopdouche maken deze ruimte tot een van de fijnste in het gebouw. De twee slaapkamers zijn direct aan de hal gelegen en hebben grote ramen.  

Het appartement heeft een opslagruimte in de onderbouw.  

Let op: het appartement heeft geen parkeerplaats in het gebouw.  

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L en exclusief servicekosten van € 270,-.

Instaphuurprijs
De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.  

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm 
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

********************************************
Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer           
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

+ Toon meer

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl