Meer zien van deze woning?

Plan een bezichtiging

Te huur: Appartement Van Stolkweg in Den Haag

2585 JR Den Haag (Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes)
€ 2.975 per maand Verhuurd onder voorbehoud
woonopp.
115 m²
kamers
3
bouwjaar
2020

Beschrijving

In dit fraai gerenoveerde en karakteristieke woongebouw (oorspronkelijke bouwjaar 1928 van architect Willem Verschoor) worden 43 zeer luxe, semi-gestoffeerde 3-, 4-kamer appartementen en penthouses te huur aangeboden.

Parklane Residences is gelegen aan de Van Stolkweg 14, centraal gelegen en midden in de Internationale zone van Den Haag in het fraaie villapark Van Stolkpark, één van de meest geliefde en mooiste wijken van Den Haag!

De huurprijzen van deze fraaie appartementen liggen tussen de € 1.495,= - € 3.975,= per maand inclusief, parkeerplaats en berging in de kelder exclusief servicekosten ad € 120,= p. m.

De 3-kamer appartementen bevinden zich verdeeld over de verschillende verdiepingen en hebben een woonoppervlakte tussen de ca.76 m² en 138 m². De appartementen zijn voorzien van o. a. een luxe badkamer met een vrijstaand ligbad* en een heerlijk ruime inloopdouche, een hoogwaardig afgewerkte en strak vormgegeven keuken, al dan niet voorzien van een kookeiland, voorzien van o. a. een stenen aanrechtblad en de nieuwste Siemens inbouwapparatuur.

De 4-kamer appartementen kennen een woonoppervlakte tussen de ca.130 m² en 195 m² en zijn bovendien voorzien van maar liefst 2 luxe badkamers waarvan veelal een ensuite-badkamer vanuit de hoofdslaapkamer.

De appartementen op de verdiepingen zijn gelijkvloers. De royale 2-laagse appartementen met inpandige trap bevinden zich op de begane grond en souterrain. De entrees bevinden zich op de begane grond waar ook de woonkamer en keuken zich bevinden. Via de eikenhouten trap in het appartement is de ondergelegen slaapverdieping te bereiken.
* Een aantal appartementen beschikken niet over een ligbad, zie hiervoor de plattegrond van de betreffende appartement.

De Penthouses

Op de vierde verdieping van het pand bevinden zich drie exclusieve penthouses. De penthouses met huurprijzen tussen de € 2.500,= - € 3075,= per maand zijn een toevoeging aan het oorspronkelijke gebouw. In deze bijzondere penthouses zijn glazen plafonds aangebracht, wat voor veel lichtinval zorgt. Bovendien zijn de penthouses voorzien van airconditioning.

Grote openslaande deuren bieden toegang tot de royale terrassen, voorzien van composiet terrasdelen, verlichting en een glazen balustrade. Met uitzicht rondom op het groen is dit een heerlijke plek om te ontspannen.

De Omgeving

Dit exclusieve woongebouw in het groene Van Stolkpark is zeer centraal en ideaal gelegen in de directe nabijheid van veel internationale organisaties, ambassades en scholen zoals The International School of The Hague, The European School The Hague en de Duitse/Franse school.

Ook bevinden diverse openbaar vervoersverbindingen naar o. a. Centraal Station, Station Hollands Spoor, vliegvelden Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en de uitvalswegen richting Amsterdam/Rotterdam zich in de directe omgeving. De luxe Frederik Hendriklaan met een groot aanbod aan mooie winkels en restaurants ligt binnen handbereik.

Het Centrum van Den Haag is gelegen op ca.20 minuten fietsafstand. Het strand van Scheveningen en het bekende Westbroekpark, Hubertuspark en de Scheveningse bosjes liggen ook in de directe nabijheid. Kortom een mooiere plek in Den Haag dan deze locatie is niet te vinden!
?
Het Afwerkingsniveau

Alle appartementen zijn zeer hoogwaardig afgewerkt, in verschillende typen en worden opgeleverd met o. a. een mooie rustiek Frans eiken visgraat parketvloer voorzien van vloerverwarming, mooie kozijnen met HR++ beglazing en voldoen aan de actuele strenge afwerkingseisen van deze tijd.

Elk appartement heeft bovendien een fraai buitenruimte voorzien van een afwerking met houten vlonders waar het heerlijk vertoeven is en van waaruit de groene omgeving mooi zichtbaar is.

Bijzonderheden:
• Bij elk appartement hoort een vaste parkeerplaats op een, met een gedetailleerd hekwerk, veilig afgesloten eigen terrein. Bovendien is er een mogelijkheid om tegen betaling gebruik te maken van elektrische deelauto’s.
• Elk appartement beschikt over een eigen kelder berging in de onderbouw.
• Hoogwaardig afwerkingsniveau van dit bijzondere gebouw in expressionistische stijl, met oog voor detail en veiligheid waaronder een videophonesysteem en het gebruik van hoogwaardige materialen.
• Centraal afgesloten hoofdentree, zeer luxe afgewerkt met o. a. een natuurstenen vloer en toegang tot de lift waaruit alle appartementen te bereiken zijn.
• De renovatie van de appartementen zal naar verwachting vanaf juni 2020 afgerond zijn en daarmee gereed voor bewoning zijn.
• De huurprijzen zijn exclusief servicekosten ad € 120,- p/m en exclusief water/verwarming/elektriciteit/tv/internet.
• De appartementen worden aangeboden voor een huurperiode van minimaal 12 maanden.
• Gemeubileerd / volledig gestoffeerd huren is bespreekbaar tegen meerprijs / op aanvraag
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing, neem contact met ons op voor de voorwaarden.
• Dit alles onder voorbehoud van wijzigingen en/of eventuele drukfouten.

Inschrijven
Mocht u interesse hebben om een appartement te huren, dan verzoeken wij u vriendelijk het inschrijfformulier volledig in te vullen en deze met onderstaande bijlagen bij ons aan te leveren.
U kunt de benodigde stukken per e-mail als hardcopy bij ons aanleveren. Indien het voor u niet mogelijk is het inschrijfformulier ingevuld / te scannen / te mailen, kunt u de gevraagde informatie ook op de mail zetten.

Naast deze gegevens ontvangen wij graag van u:
• kopie geldig identiteitsbewijs (bij voorkeur paspoort);
• kopie van 3 recente, opeenvolgende loonstroken;
• bankafschrift of print screen van bankrekening waar het salaris op vermeld staat;
• recente werkgeversverklaring;
• recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring.

Voor zelfstandig ondernemer:
• kopie geldig identiteitsbewijs (bij voorkeur paspoort);
• jaarrekening van de afgelopen 3 jaar;
• recente kopie uittreksel van Kamer van Koophandel;
• accountantsverklaring;
• recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring.

Gepensioneerden:
• kopie geldig identiteitsbewijs (bij voorkeur paspoort);
• AOW overzicht & Pensioenoverzicht;
• recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring;
• inschrijfformulier.

Indien u het appartement met een partner wenst te huren, dan ontvangen wij bovengenoemde bescheiden graag van u beiden.

Voorkeursadressen
U kunt op het inschrijfformulier meerdere voorkeursadressen bij ons opgeven. Wij proberen hier uiteraard rekening mee te houden. Om uw kansen te vergroten adviseren wij u om hier dan ook gebruik van te maken.

Huurvoorwaarden
Houd rekening met de inkomenseis voordat u zich bij ons inschrijft. Indien u in aanmerking wenst te komen voor een appartement, dient u aan de genoemde norm te voldoen.

Inkomenseis alleenverdiener:
• Minimaal 3,5x de kale maandhuur als bruto maandinkomen.

Inkomenseis tweeverdieners:
• Minimaal 3,5x de kale maandhuur als gezamenlijke bruto maandinkomen. Het tweede inkomen mag volledig worden meegeteld.

Gepensioneerden:
• Minimaal 3x de kale maandhuur als bruto maandinkomen. Het tweede inkomen mag volledig worden meegeteld.

Zelfstandig ondernemer:
• Indien u zelfstandig ondernemer bent, wordt er gekeken naar het bedrijfsresultaat van uw onderneming.

Waarborgsom:
Een waarborgsom kan van toepassing zijn als niet voldoet aan de bovengenoemde inkomenseis, indien u een tijdelijke arbeidsovereenkomst heeft of wanneer u zelfstandig ondernemer bent. In alle gevallen kunt u hierbij rekening houden met een waarborgsom ter grootte van 3x de kale maandhuur.

Eigen vermogen:
Indien u uitsluitend eigen vermogen heeft, dan dient 10% van dit vermogen (verminderd met eventuele betalingsverplichtingen) als bruto jaarinkomen gerekend te worden. Dit kunt u delen door 12 maanden en dit dient dan gelijk te zijn aan minimaal 3,5x de kale maandhuur.

Indien u naast uw inkomen uw eigen vermogen wilt gebruiken om aan de inkomenseis te voldoen, dan kunt u in dit geval 10% van uw eigen vermogen bij het bruto jaarinkomen op te tellen en dit delen door 12 maanden.

In beide gevallen dient u het eigen vermogen aan te tonen door middel van een kopie van een bankafschrift. Bij het meetellen van het eigen vermogen geldt een waarborgsom van minimaal 3x de kale maandhuur.

Overdracht

Huurprijs
€ 2.975 per maand (Gestoffeerd, Gemeubileerd, Exclusief servicekosten)
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Per direct

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²

Bouw

Type woning
Appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Dakterras, Douche, Bad, Toilet

Buitenruimte

Balkon
Niet aanwezig
Tuin
Niet aanwezig

Energie

Energielabel
B

Bergruimte

Schuur/Berging
Niet aanwezig

Garage

Aanwezig
Nee