Pararius Huurwoningenszesxwbq

Te huur: Appartement Beukenlaan in Ede

€ 703,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Ede Oost
Postcode
6711 NH
Straat
Beukenlaan
Oppervlakte (m²)
47 m²
Huurprijs per maand
€ 703,-
Beschikbaar per
01-12-2018
Aantal slaapkamers
1
Aangeboden sinds
10-10-2018
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Aparte douche
  • Exclusief

Beschrijving

Per 1 december komt dit mooie appartement beschikbaar. Doordat alle studio’s en appartementen volledig zelfstandig zijn is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. De hoogte van de huurtoeslag is afhankelijk van je persoonlijke situatie en bedraagt tussen de € 150,- en € 300,- per maand. Je kunt dus een zelfstandige woning huren voor de prijs van een onzelfstandige kamer!

Dit appartement kost € 805,- per maand inclusief gas/water/electra. Het appartement is 47m2 en heeft een eigen keuken en luxe badkamer met toilet, douche en wastafel. Naast een ruime woonkamer beschikt het appartement over een aparte slaapkamer. De muren zijn netjes wit geverfd. Tot slot is er een eigen overdekte fietsenstalling.

De locatie is uitstekend: bushalte voor de deur, op loopafstand van station Ede, station Ede-Wageningen, supermarkt, uitgaansgebied Museumplein Ede, sportfaciliteiten en natuurlijk het centrum van Ede.

Qua doelgroep leent dit vernieuwde appartementencomplex in het centrum van Ede zich zeer goed voor jong werkenden, studenten of starters op de arbeidsmark. Leeftijd 22 tot 30 jaar. Tegen een kleine additionele vergoeding (€ 30,- per maand) is het verder mogelijk om een eigen privé parkeerplek te reserveren (beperkte beschikbaarheid).

Wanneer je het appartement gaat huren betaal je een borgsom van € 650,- en eenmalig contract- en administratiekosten van €250,-

+ Toon meer

Makelaar

4-Freedom | Vastgoedbeheer, woningverhuur in Utrecht en omgeving
Demkaweg 11 AG, 3555 HW Utrecht
Toon alle huurwoningen aangeboden door 4-Freedom | Vastgoedbeheer