Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Kempkensweg 4-K in Heerlen

€ 485,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Schandelen-Grasbroek
Postcode
6412 AW
Straat
Kempkensweg
Oppervlakte (m²)
53 m²
Huurprijs per maand
€ 485,-
Oplevering interieur
Kaal
Beschikbaar per
22-01-2017
Aantal slaapkamers
2
Aangeboden sinds
04-01-2017
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Apart toilet
  • Berging
  • Aparte douche
  • Balkon
  • Exclusief
  • Bouwjaar: 2000

Beschrijving

Kempkensweg Heerlen

Leuke twee/drie-kamer appartementen op een dynamische locatie nabij het centrum van Heerlen. De appartementen zijn voorzien van een nette keuken en badkamer. Elke huurder heeft de beschikking over een eigen berging. Nagenoeg alle appartementen hebben een balkon. De verhoogde ligging van het complex zorgt ervoor dat u een goed uitzicht heeft op de omgeving.

Het appartementencomplex is zeer centraal gelegen nabij het stadscentrum en het trein- en busstation. Op loopafstand bevinden zich alle interessante facetten die Heerlen te bieden heeft; zoals Cinema Royal, maar bijvoorbeeld ook winkelcentrum Corio Center met een mooi winkelaanbod. In de omgeving is een scala aan restaurants en gezellige terrasjes aanwezig. De ligging is eveneens gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en er is een directe treinverbinding met Maastricht / Sittard, waar diverse onderwijsinstellingen te vinden zijn. Daarnaast bevinden zich in de directe nabijheid verbindingswegen naar steden zoals Maastricht, Eindhoven en Aken. l

Het complex bestaat uit 18 appartementen, variërend in 7 woningtypes, verdeeld over 4 woonlagen. Het complex heeft een rustieke uitstraling en is ingericht voor de doelgroep 1-en 2 persoonshuishoudens, alsmede onvolledige gezinnen. Rondom het complex zijn genoeg gratis parkeergelegenheden.

Kempkensweg 4K

Entree
Bij het binnengaan van het appartement komt u in de ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer en toiletruimte.

Woonkamer
De ruime woonkamer staat in open verbinding met de keuken, waardoor koken en leven in dit appartement samensmelten. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar.

Keuken
De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling voorzien van 3- boven en onderkastjes en is netjes van afwerking. Vanuit de keuken is de berging te bereiken.

Balkon
Het appartement beschikt over een balkon vanwaar u gezellig uit kunt kijken over de omgeving.

Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer is gelegen aan de hal en is 15 m².

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is ook gelegen aan de hal en is 8 m².

Badkamer
Nette badkamer in witte kleurstelling voorzien van douche, wastafel en radiator. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

Toiletruimte
De toiletruimte beschikt over een wandcloset en een fonteintje.

Bergruimte
In het appartement bevindt zich een aparte bergruimte. Deze biedt de woning extra opbergmogelijkheden.

Parkeren/Berging
In de directe omgeving is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Tevens beschikt het appartement over een separate berging in de souterrain van het gebouw.

Bij het huren van deze woning wordt standaard 1 maand waarborgsom gevraagd. Afhankelijk van uw situatie/documenten kan een hogere waarborgsom worden gevraagd.

Bij het huren van deze woning worden er kosten voor het naamplaatje in rekening gebracht van € 21,78 incl. btw.

Neemt u bij interesse in dit appartement contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Voor onze huurvoorwaarden en inkomenseisen verwijzen wij u graag door naar onze website www. vbtverhuurmakelaars. nl.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochuretekst, de plattegronden of maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kaart

Makelaar

vb&t Verhuurmakelaars, woningverhuur in Eindhoven en omgeving
Vestdijk 180, 5611 CZ Eindhoven
Toon alle huurwoningen aangeboden door vb&t Verhuurmakelaars