Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te huur: Appartement Unescostraat 62-A in Heerlen

€ 520,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Vrieheide-De Stack
Postcode
6414 NX
Straat
Unescostraat
Oppervlakte (m²)
64 m²
Huurprijs per maand
€ 520,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
2
Aangeboden sinds
> 3 maanden
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Apart toilet
  • Aparte douche
  • Balkon
  • Exclusief
  • Bouwjaar: 2000

Beschrijving

Tip: Deze woning wordt verhuurd met laminaatvloer!

NU HUREN MET AANTREKKELIJKE ACTIES

De eerste maand HUURVRIJ wonen (u betaalt deze maand alleen de servicekosten) óf gedurende het eerste jaar een maandelijkse huurkorting van € 43,34 per maand.

* Indien u kiest voor een huuractie wordt de huurovereenkomst gesloten voor een minimale huurtermijn van 14 maanden.

Unescostraat 56-72B te Heerlen
Gelegen in de wijk ‘De Stack’ in Heerlen bevind zich het complex Unescostraat 56-72B. De woningen zijn gelegen boven een supermarkt. Aan de Anjelierstraat waar het complex ook aan gelegen is, zijn verschillende bushaltes gelegen, ook de ontsluiting met de auto is via de Anjelierstraat erg goed.

Het complex bestaat uit 27 appartementen met slechts twee verschillende types, waarvan de centrale entree zich aan de Unescostraat bevindt. Bij de centrale entree is ook een afgesloten parkeerterrein van het complex gelegen. Toegang tot het parkeerterrein door middel van een zender is tegen een kleine meerprijs te verkrijgen bij de huur van een appartement.

Unescostraat 62A, gelegen op de 2e verdieping

Entree
Bij binnenkomst van de woning overziet u de gehele hal die uiteindelijk naar de woonkamer leidt. Aan weerszijde van de hal zijn bij binnenkomst de slaapkamers gelegen, de badkamer en de berging waar de cv-installatie en mechanische ventilatie is geplaatst.

Woonkamer
Aan het einde van de hal is de woonkamer gelegen voorzien van een half open keuken. De woonkamer biedt ook toegang tot het balkon welke op het zuiden is georiënteerd.

Keuken
De keuken betreft een half open keuken welke in verbinding staat met de woonkamer. De keuken bestaat uit diverse boven- en onderkastjes en een spoelbak.

Badkamer
Een ruime badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, gelegen aan de galerij.

Slaapkamer 2
Ook de tweede slaapkamer is aan de voorzijde van de woning, aan de galerij gelegen. Beide slaapkamers zijn voorzien van een mooie raampartij voor een goede lichtinval.

Berging
Iedere woning heeft een eigen berging gelegen op de begane grond of in de kelder van het complex. De bergingen zijn via de centrale ingang te bereiken of direct vanaf buiten.

Parkeren
Het is mogelijk bij de woningen aan de Unescostraat een parkeerplaats te huren, de meerprijs hiervoor is €27,50.

Bij het huren van deze woning wordt standaard 1 maand waarborgsom gevraagd. Afhankelijk van uw situatie / documenten kan er een hogere waarborgsom gevraagd worden. De kosten voor het naamplaatje bedragen € 21,78.

Neemt u bij interesse in dit appartement contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Voor onze huurvoorwaarden en inkomenseisen verwijzen wij graag door naar de website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kaart

Makelaar

vb&t Verhuurmakelaars, woningverhuur in Eindhoven en omgeving
Vestdijk 180, 5611 CZ Eindhoven
Toon alle huurwoningen aangeboden door vb&t Verhuurmakelaars