Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement De Heugden 347 in Heerlen

€ 700,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Eikenderveld
Postcode
6411 DX
Straat
De Heugden
Oppervlakte (m²)
77 m²
Huurprijs per maand
€ 700,-
Oplevering interieur
Kaal
Beschikbaar per
01-03-2017
Aantal slaapkamers
2
Aangeboden sinds
14-02-2017
Energielabel C
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Apart toilet
  • Berging
  • Ligbad
  • Parkeergelegenheid
  • Balkon
  • Exclusief
  • Bouwjaar: 2000

Beschrijving

De Heugden te Heerlen

Leuk drie-kamer appartement in complex De Heugden in Heerlen. De woning beschikt over een mooie woonkamer en twee ruime slaapkamers en is voorzien van een eigen berging in het souterrain.

Appartementencomplex De Heugden is gelegen in het centrum van Heerlen, op een steenworp afstand van het winkelgebied en het NS-station. Het Maankwartier is een nieuw stadsgebied in aanbouw, gelegen tegenover het complex, en is de verbinding tussen de twee centrumdelen van Heerlen. Het is een kleine stad in een stad met een eigen realiteit. Met een nieuw station, winkels en cafés, een hotel, kantoren, terrassen en woningen op verschillende bouwlagen.

Heerlen is daarbij een aantrekkelijke stad met vele faciliteiten en voorzieningen. Winkels, werken, onderwijs, recreatie en cultuur; het is hier allemaal voorhanden. Daarnaast bevindt u zich vanuit Heerlen snel in steden als Maastricht, Aachen en Eindhoven en biedt ook het treinstation een goede verbinding met de rest van Nederland.

Het complex bestaat uit 81 appartementen, variërend in 2 woningtypes, verdeeld over negen woonlagen. Het gebouw doet opvallend aan door zijn vele raampartijen en balkons en is daarnaast goed zichtbaar in de omgeving.

Tot het complex behoort daarnaast ook een parkeerterrein met vrije parkeerplaatsen voor de bewoners. Deze zijn toegankelijk via een slagboom en is hierdoor afgesloten voor het publiek. Ook beschikt het terrein over 34 carports, welke apart te huur zijn.

De Heugden type A

Begane grond
Gemeenschappelijke entree alwaar bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis.

Entree
Bij het binnengaan van het appartement komt u in de ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, toiletruimte en berging. Tevens bevindt zich hier de berging waar de cv-installatie gevestigd is. De meterkast bevindt zich buiten de woning naast de voordeur.

Woonkamer
De mooie woonkamer staat in halfopen verbinding met de keuken, waardoor koken en leven in dit appartement samensmelten. De woonkamer beschikt over mooie, grote raampartijen waardoor de kamer veel natuurlijk lichtinval geniet. Tevens is de woonkamer gelegen aan het balkon, vanwaar deze ook toegankelijk is.

Keuken
De keuken is recent gerenoveerd, uitgevoerd in een hoekopstelling en is netjes van afwerking. De keuken is voorzien van de navolgende apparatuur: afzuigkap, keramische kookplaat, vaatwasser en sommige appartementen beschikken nog over een koelkast.

Balkon
Het appartement beschikt over een leuk balkon vanwaar u gezellig uit kunt kijken over de omgeving.

Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer is gelegen aan de hal en is de kleinste van de twee slaapkamers. Deze kan door zijn gunstige indeling ook uitstekend gebruikt worden als hobby- of werkkamer.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer kan gezien worden als de hoofdslaapkamer en is ruim van opzet. Deze is gelegen aan het eind van de hal en beschikt daarnaast over een mooie raampartij.

Badkamer
Nette badkamer tot 1.80 meter hoog betegeld in witte kleurstelling en voorzien van bad-douchecombinatie, wastafel en radiator.

Toiletruimte
De toiletruimte is gelegen aan de hal en beschikt over een wandcloset en een fonteintje.

Bergruimte
In het appartement bevindt zich een aparte bergruimte. Deze biedt de woning voldoende extra opbergmogelijkheden en huisvest daarnaast eveneens de aansluitpunten voor de wasapparatuur.

Parkeren/Berging
De bewoners van complex de Heugden kunnen hun auto kwijt op het parkeerterrein op de binnenplaats van het complex. Deze is voor het publiek afgesloten is middels een slagboom. Tevens beschikt het appartement over een separate berging in de souterrain van het gebouw.

Bij het huren van deze woning wordt standaard een maand waarborgsom gevraagd . Afhankelijk van uw situatie/documenten kan een hogere waarborgsom worden gevraagd.

Bij het huren van deze woning worden kosten voor het naamplaatje in rekening gebracht van € 21,78 incl. btw.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochuretekst, de plattegronden of maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kaart

Makelaar

vb&t Verhuurmakelaars, woningverhuur in Eindhoven en omgeving
Vestdijk 180, 5611 CZ Eindhoven
Toon alle huurwoningen aangeboden door vb&t Verhuurmakelaars