Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Kruisstraat 2-A in Heerlen

€ 511,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Heerlen-Centrum
Postcode
6411 BT
Straat
Kruisstraat
Oppervlakte (m²)
47 m²
Huurprijs per maand
€ 511,-
Oplevering interieur
Kaal
Beschikbaar per
01-03-2017
Aantal slaapkamers
1
Aangeboden sinds
14-02-2017
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Apart toilet
  • Aparte douche
  • Parkeergelegenheid
  • Exclusief
  • Bouwjaar: 1990

Beschrijving

Villa Coriovallum te Heerlen

Ruim een-kamer appartement in complex Coriovallum te Heerlen. De woning beschikt over een mooie woonkamer en een ruime slaapkamer en is voorzien van een eigen separate berging.

Appartementencomplex Villa Coriovallum is gelegen in het centrum van Heerlen, op een steenworp afstand van het winkelgebied en het NS-station. Heerlen is daarbij een aantrekkelijke stad met vele faciliteiten en voorzieningen. Winkels, werken, onderwijs, recreatie en cultuur; het is hier allemaal voorhanden. Daarnaast bevindt u zich vanuit Heerlen snel in steden als Maastricht, Aachen en Eindhoven en biedt ook het treinstation een goede verbinding met de rest van Nederland.

Het complex bestaat uit 13 appartementen, variërend in 13 woningtypes. Het gebouw doet opvallend aan door zijn karakteristieke elementen.

Tot het complex behoort daarnaast ook een parkeerterrein met vrije parkeerplaatsen voor de bewoners. Deze zijn toegankelijk via een parkeerbeugel en is hierdoor afgesloten voor het publiek.

Kruisstraat 2A te Heerlen

Entree
Bij binnenkomst komt men in de hal terecht die verbonden is met de ruime woonkamer en het toilet.

Woonkamer
De ruime woonkamer heeft een open keuken. Vanuit de ruime woonkamer is de slaapkamer bereikbaar.

Keuken
Open keuken gelegen in de woonkamer.

Slaapkamer
Ruime slaapkamer gelegen aan de woonkamer.

Badkamer
Badkamer die voorzien is van een toilet, douche, vaste wastafel en een wasautomaat-aansluiting.

Bij het huren van deze woning worden eenmalig kosten voor het naamplaatje in rekening gebracht ter hoogte van €21,78 (incl. BTW)
Daarnaast wordt er standaard een waarborgsom van 1 maandhuur (€511,19) gevraagd, afhankelijk van de door u aan te leveren documenten kan deze worden verhoogd.

Neemt u bij interesse in dit appartement contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Voor onze huurvoorwaarden en inkomenseisen verwijzen wij graag door naar onze website: www. vbtmakelaars. nl

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kaart

Makelaar

vb&t Verhuurmakelaars, woningverhuur in Eindhoven en omgeving
Vestdijk 180, 5611 CZ Eindhoven
Toon alle huurwoningen aangeboden door vb&t Verhuurmakelaars