Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Grasbroekerweg 3-B in Heerlen

€ 560,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Schandelen-Grasbroek
Postcode
6412 BA
Straat
Grasbroekerweg
Oppervlakte (m²)
56 m²
Huurprijs per maand
€ 560,-
Oplevering interieur
Kaal
Beschikbaar per
01-03-2017
Aantal slaapkamers
2
Aangeboden sinds
14-02-2017
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Apart toilet
  • Berging
  • Aparte douche
  • Parkeergelegenheid
  • Balkon
  • Exclusief
  • Bouwjaar: 1990

Beschrijving

Grasbroekerweg Heerlen

Mooie twee/drie-kamer appartementen nabij het centrum van Heerlen. De appartementen zijn voorzien van een nette keuken en badkamer. Alle appartementen hebben een balkon. Aan de voorzijde van het complex is een afgesloten parkeerterrein gelegen, tevens bevindt zich hier ook een gezamenlijk fietsenberging.

Het appartementencomplex is zeer centraal gelegen nabij het stadscentrum en het trein- en busstation. Op loopafstand bevinden zich alle interessante facetten die Heerlen te bieden heeft; zoals Cinema Royal, maar bijvoorbeeld ook winkelcentrum Corio Center met een mooi winkelaanbod. In de omgeving is een scala aan restaurants en gezellige terrasjes aanwezig. De ligging is eveneens gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en er is een directe treinverbinding met Maastricht / Sittard, waar diverse onderwijsinstellingen te vinden zijn. Daarnaast bevinden zich in de directe nabijheid verbindingswegen naar steden zoals Maastricht, Eindhoven en Aken.

Het complex bestaat uit 26 appartementen, variërend in 6 woningtypes, verdeeld over 5 woonlagen. Het complex is bijzonder geschikt voor de doelgroep 1-en 2 persoonshuishoudens, alsmede onvolledige gezinnen.

Grasbroekerweg 3B

Begane grond
Gemeenschappelijke entree alwaar bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis.

Entree
Bij het binnengaan van het appartement komt u in de ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, toiletruimte en berging.

Woonkamer
De ruime woonkamer staat in open verbinding met de keuken, waardoor koken en leven in dit appartement samensmelten.

Keuken
De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling voorzien van 3- boven en onderkastjes en is netjes van afwerking.

Balkon
Het appartement beschikt over een balkon vanwaar u gezellig uit kunt kijken over de omgeving.

Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer is gelegen aan de hal en is 12 m².

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is ook gelegen aan de hal en is 7 m².

Badkamer
Nette badkamer in witte kleurstelling voorzien van douche, wastafel en radiator. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

Toiletruimte
De toiletruimte beschikt over een wandcloset en een fonteintje.

Bergruimte
In het appartement bevindt zich een aparte bergruimte. Deze biedt de woning extra opbergmogelijkheden.

Parkeren/Berging
De bewoners kunnen hun auto kwijt op het parkeerterrein aan de voorzijde van het complex. Deze is voor het publiek afgesloten is middels een parkeerbeugel. Tevens beschikt het appartement over een gezamenlijke fietsenberging.

Bij het huren van deze woning wordt standaard 1 maand waarborgsom gevraagd. Afhankelijk van uw documenten / situatie kan er een hogere waarborgsom gevraagd worden. De kosten voor het naamplaatje bedragen € 21,78.

Neemt u bij interesse in dit appartement contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Voor onze huurvoorwaarden en inkomenseisen verwijzen wij u graag door naar onze website

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

DEU:

Grasbroekerweg in Heerlen

Schöne Zwei-/Drei-Zimmer-Appartements in der Nähe des Zentrums von Heerlen. Die Appartements haben eine gepflegte Küche und ein Badezimmer. Alle Apartments haben einen Balkon. Auf der Frontseite des Komplexes liegt ein geschlossener Parkplatz, hier befindet sich auch ein gemeinschaftlicher Fahrradschuppen.

Der Appartementkomplex liegt sehr zentral in Nähe des Stadtzentrums, des Bahnhofs und des ZOB. Alle Attraktionen, die Heerlen zu bieten hat, sind zu Fuß erreichbar, zum Beispiel das Cinema Royal und das Einkaufszentrum Corio Center mit zahlreichen interessanten Geschäften. In der Umgebung gibt es eine Reihe von Restaurants und gemütlichen Straßencafés. Die Lage ist auch für Benutzer öffentlicher Verkehrsmittel sehr günstig, es gibt eine direkte Zugverbindung nach Maastricht / Sittard, wo es verschiedene Bildungsinstitute gibt. Daneben liegen in der direkten Umgebung auch Verbindungsstraßen zu Städten wie Aachen, Maastricht und Eindhoven.

Der Komplex besteht aus 26 Appartements, in 6 Wohnungsvarianten, verteilt auf 5 Wohnebenen. Der Komplex ist besonders gut für Ein- oder Zweipersonenhaushalte und Alleinerziehende geeignet.

Kaart

Makelaar

vb&t Verhuurmakelaars, woningverhuur in Eindhoven en omgeving
Vestdijk 180, 5611 CZ Eindhoven
Toon alle huurwoningen aangeboden door vb&t Verhuurmakelaars