Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Hagedoornstraat 41 in Heerlen

€ 578,- /mnd (excl.)

Verhuurd onder voorbehoud

Details

Buurt
Caumerveld-Douve Weien
Postcode
6417 AP
Straat
Hagedoornstraat
Oppervlakte (m²)
67 m²
Huurprijs per maand
€ 578,-
Oplevering interieur
Kaal
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
1
Aangeboden sinds
15-02-2017
Energielabel C
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Exclusief
  • Bouwjaar: 1990

Beschrijving

Heesberg Heerlen

Heerlen is een moderne, perfect bereikbare stad, omgeven door een afwisselend Zuid-Limburgs landschap. De uitstekende voorzieningen en het gevarieerde woningaanbod vormen een harmonieuze en sfeervolle combinatie. Dat alles maakt Heerlen tot een zeer aantrekkelijke woonplaats. Heerlen heeft een modern centrum met een scala aan winkels en gezellige pleinen. Bovendien heeft de stad een groot aantal faciliteiten op sociaal, maatschappelijk, cultureel en educatief gebied, zoals diverse scholen voor lager, voorgezet en hoger onderwijs en een eigen ziekenhuis.

De karakteristieke appartementen zijn gelegen aan de rand van Heerlerbaan in een groene en rustige omgeving. Toch liggen deze appartementen op korte afstand van het centrum van Heerlen en is de busverbinding van en naar Heerlen/Kerkrade zeer goed. Daarnaast bevinden zich in de directe nabijheid verbindingswegen naar steden zoals Maastricht, Eindhoven en Aken.

Heerlerbaan heeft ook een grote diversiteit aan winkels, vele speciaalzaken en gratis parkeergelegenheid. Voor uw dagelijkse voorzieningen kunt u hier prima terecht.

Het complex bestaat uit 66 appartementen, variërend in 12 woningtypes, verdeeld over 7 gebouwen gelegen aan de Esdoornstraat, Meidoornstraat en Hagedoornstraat. De twee/drie/vier-kamer appartementen zijn allemaal voorzien van een nette keuken, badkamer, separaat toilet, balkon en een berging in het souterrain. In de nabije omgeving kunt u gratis parkeren. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een garagebox te huren. Deze garageboxen zijn gelegen aan de Nieuwhuisstraat.

Hagedoornstraat 41

Begane grond
Gemeenschappelijke entree alwaar bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

Entree
Bij het binnengaan van het appartement komt u in de hal die toegang biedt tot de woonkamer, keuken, toilet en 2 slaapkamers.

Woonkamer
Woonkamer 5.36 x 3.75 met veel lichtinval en toegang tot balkon.

Keuken
De keuken is recente gerenoveerd en uitgevoerd in een rechte opstelling voorzien van de navolgende apparatuur: kookplaat, afzuigkap, combitron, vaatwasser en koelkast.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is 12m². Tevens is van hier uit het balkon bereikbaar.

Slaapkamer 2
De slaapkamer is gelegen aan de hal en is 8 m². Tevens is van hier uit het balkon bereikbaar.

Badkamer
Verzorgde, recent gerenoveerde badkamer voorzien van een douche en wastafel.

Toiletruimte
De verzorgde, recent gerenoveerde toiletruimte beschikt over een toilet en een fonteintje.

Parkeren/Berging
In het souterrain is er een eigen berging. In de nabije omgeving kunt u vrij parkeren.

De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer, de kosten hiervan bedragen € 10,00 per maand.

Bij het huren van deze woning wordt standaard 1 maand waarborgsom in rekening gebracht. Afhankelijk van uw documenten / situatie kan een hogere waarborgsom gevraagd worden.

Neemt u bij interesse in dit appartement contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Voor onze huurvoorwaarden en inkomenseisen verwijzen wij graag door naar onze website: www. vbtverhuurmakelaars. nl

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kaart

Makelaar

vb&t Verhuurmakelaars, woningverhuur in Eindhoven en omgeving
Vestdijk 180, 5611 CZ Eindhoven
Toon alle huurwoningen aangeboden door vb&t Verhuurmakelaars