Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Silhof 37 in Heerlen

€ 661,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Heerlerbaan-Schil
Postcode
6418 JV
Straat
Silhof
Oppervlakte (m²)
84 m²
Huurprijs per maand
€ 661,-
Oplevering interieur
Kaal
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
2
Aangeboden sinds
17-02-2017
Energielabel D
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Apart toilet
  • Berging
  • Ligbad
  • Balkon
  • Exclusief
  • Bouwjaar: 1990

Beschrijving

Tip: woning met nieuwe keuken

Silhof Heerlen

Appartementencomplex gelegen op de Heerlerbaan. De Heerlerbaan (Limburgs: Heëlebaan) is een stadsdeel van de gemeente Heerlen. Heerlerbaan is naast Heerlerheide, Heerlen-Centrum en Hoensbroek het vierde stadsdeel van Heerlen. Het voorzieningenniveau is op deze wijkfunctie afgestemd. Zo heeft Heerlerbaan een winkelcentrum, dat vanwege de goede bereikbaarheid, gratis parkeren en een veelzijdig aanbod ook mensen uit andere Heerlense wijken trekt. Voor zowel de dagelijkse boodschappen als een paar uurtjes gezellig winkelen, bij een slijterij, grote drogisterijen en leuke, authentieke Heerlerbaanse zaken, is de keus groot. Ook kunt u terecht bij het Weller Shoppingcenter, met o. m. een Plus Supermarkt naast de Aldi.

Heerlerbaan is een rustige en ruime woonwijk, met bijzondere kwaliteiten. Het groen spreekt voor zich, de wijk is omgeven door juweeltjes van natuurgebieden. Het Caumerbrongebied met zijn unieke hellingbossen en fraaie beekdal waarin de Caumerbeek weer vrij kan meanderen. Aan de andere kant van de wijk ligt het verstilde Imstenraderbos, een origineel hellingbos waar je uren kunt wandelen zonder iemand tegen te komen. In de wijk zelf zijn overal kleine parkjes en veldjes te vinden, voor een verfrissende wandeling in de buurt en een leuke speelplek voor de kinderen.

Silhof 37, gelegen op de 7e verdieping

Entree
Bij binnenkomst van de woning overziet u de gehele hal die uiteindelijk naar de woonkamer leidt. Aan één zijde van de hal liggen bij binnenkomst een slaapkamer, de badkamer, het toilet en de berging.

Woonkamer
Aan het einde van de hal is de woonkamer gelegen voorzien van een half-open keuken. De woonkamer biedt ook toegang tot het balkon.

Keuken
De keuken betreft een half-open keuken welke in verbinding staat met de woonkamer. De gerenoveerde keuken bestaat uit diverse boven- en onderkastjes, een spoelbak, kookplaat en afzuigkap.

Badkamer
Een ruime badkamer voorzien van een ligbad, wastafel en aansluitpunt wasmachine.

Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, gelegen aan de galerij.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is aan de achterzijde van de woning. Beide slaapkamers zijn voorzien aan een mooie raampartij voor een goede lichtinval.

Berging
Iedere woning heeft een eigen berging gelegen in de kelder van het complex.

Parkeren
Rondom het complex zijn diverse parkeerplekken.

De kosten voor het naamplaatje bedragen € 21,78 incl BTW. Er wordt standaard 1 maand waarborgsom gevraagd. Afhankelijk van uw documenten / situatie kan er een hogere waarborgsom gevraagd worden.

Neemt u bij interesse in dit appartement contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Voor onze huurvoorwaarden en inkomenseisen verwijzen wij u graag door naar onze website www. vbtverhuurmakelaars. nl.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochuretekst, de plattegronden of maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kaart

Makelaar

vb&t Verhuurmakelaars, woningverhuur in Eindhoven en omgeving
Vestdijk 180, 5611 CZ Eindhoven
Toon alle huurwoningen aangeboden door vb&t Verhuurmakelaars