Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Steenweg in Helmond

€ 2.350,- /mnd (incl.)

Details

Buurt
Binnenstad
Postcode
5707 CD
Straat
Steenweg
Oppervlakte (m²)
50 m²
Huurprijs per maand
€ 2.350,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
1
Aangeboden sinds
> 3 maanden
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Prijs inclusief: Gas, Water, Electra

Beschrijving

Nette gemeubileerde hotelkamer te huur op een mooie locatie in Helmond Dit appartement is gelegen in een hotel nabij het centrum van Helmond. Het centrum heeft gezellige winkels en heerlijke eetgelegenheden. De uitvalswegen naar Eindhoven, Venlo en Den Bosch zijn goed en snel te bereiken.

Indeling en omschrijving appartement Helmond: Het appartement is voorzien van een nette vloerbedekking. Er bevindt zich een slaapkamer met bed en nachtkastjes en een kledingkast. De woonkamer beschikt over een tafel met stoelen. Ook is hier de open keuken aanwezig welke is voorzien van een hoekbank met tafel. U heeft de beschikking over een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Het appartement wordt twee keer per week schoongemaakt. Ook heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats voor het hotel.

De kamer wordt volledig gemeubileerd aangeboden!

De huurprijs van deze kamer in Helmond bedraagt €2350,00 inclusief de kosten voor energie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €2350,00.

Voor meer informatie over het huren van deze kamer in Helmond via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via ****************

+ Toon meer

Makelaar

RNC Wonen, woningverhuur in Den Dungen en omgeving
IJzeren Poortweg 1 A, 5275 JX Den Dungen
Toon alle huurwoningen aangeboden door RNC Wonen