Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Zenderstraat in Hilversum

€ 1.175,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Oost
Postcode
1223 DN
Straat
Zenderstraat
Oppervlakte (m²)
93 m²
Huurprijs per maand
€ 1.175,-
Oplevering interieur
Gestoffeerd
Beschikbaar per
01-03-2017
Aantal slaapkamers
3
Aangeboden sinds
11-02-2017
Energielabel C
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Balkon
  • Exclusief

Beschrijving

n het moderne appartementencomplex "Seinhorst Zuid", op de eerste etage gelegen zeer goed onderhouden groot 3 (voorheen 4) kamer appartement met inpandig balkon op het zuiden, een eigen berging in de onderbouw.
lift en video-installatie aanwezig in het appartementencomplex

De wijk is gebouwd in 2000 en is divers van karakter met onder meer vele moderne winkels (ketens) en (para) medische voorzieningen.
Het is gunstig gelegen t. o. v. de uitvalswegen naar de A1 en A 27, het Mediapark, NS station, het centrum en natuurgebied de Zuiderheide op loopafstand.

Indeling: entree, lange gang, meterkast, toilet, berging met aansluiting wasmachine. Grote woon-eetkamer met deur naar inpandig balkon (zuiden). Open keuken met apparatuur, toilet, gangkast, grote slaapkamer, tweede slaap-/werkkamer, badkamer met douche en wastafel.

Huurprijs inclusief servicekosten exclusief overige lasten. Huurperiode minimaal 12 maanden. Huisdieren in overleg. Gunning eigenaar.

Interesse in een bezichtiging? Bel ************ 17 of email *********************.

Rotsvast heeft de gegeven informatie met zorg samengesteld, desalniettemin kunnen er vanwege wijzigingen, zet- en drukfouten of andere redenen, afwijkingen zijn tussen voorgaande en het daadwerkelijke object. In een dergelijk geval zullen de bepalingen in de huurovereenkomst doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan de door Rotsvast gegeven informatie.
Interesse in een bezichtiging? Bel ************ 17 of email *********************.

Kaart

Makelaar

Rots Vast Groep Hilversum, woningverhuur in Hilversum en omgeving
Emmastraat 34, 1211 NH Hilversum
Toon alle huurwoningen aangeboden door Rots Vast Groep Hilversum