Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Oude Maasstraat in Maastricht

€ 795,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Buitenwijk Zuidoost
Postcode
6229 BD
Straat
Oude Maasstraat
Oppervlakte (m²)
30 m²
Huurprijs per maand
€ 795,-
Beschikbaar per
01-01-2020
Aantal slaapkamers
1
Aangeboden sinds
18-10-2019
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Tuin
  • Ligbad
  • Dakterras
  • Balkon
  • Prijs inclusief: Internet, Televisie

Beschrijving

Exclusieve vrijstaande woning in de wijk Heugem, Maastricht nabij het AZM en op 2 minuten loopafstand van de Maas. Op wens kan de woning ook worden gemeubileerd.
Kleinschalig voormalige boerderij uit 1768. Gerenoveerd in 2013 en opgedeeld in 3 luxe wooneenheden. Elke wooneenheid heeft een terras naar zuid / west. Wasmachine en droger zijn aanwezig en worden gedeeld met 2 andere bewoners. Het appartement beschikt over een mooie woonkamer met open keuken van ca.16m2. De keuken beschikt over een 2 pits elektrisch kookstel, afzuigkap, koelkast, en spoelbak. Middels de trap is de eerste verdieping bereikbaar. Hier treft u de slaapkamer en een nette moderne badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel aan. Het appartement heeft een mooi terras gelegen op het Zuid Westen.
Deze woning is uitsluitend bedoeld voor 1 werkende persoon. De huurprijs is exclusief servicekosten, voorschot gas, water, elektra, ramenwasser, internet, tv en tuinonderhoud. De service kosten bedragen € 100,- Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen tel. *********** of mailen naar maastricht@housingxl. nl

+ Toon meer

Makelaar

HousingXL.nl, woningverhuur en woningverkoop in Eindhoven en omgeving
Hertogstraat 25, 5611 PA Eindhoven
Toon alle huurwoningen aangeboden door HousingXL.nl
Toon alle koopwoningen aangeboden door HousingXL.nl