Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te huur: Appartement Herenweg in Noordwijk ZH

€ 825,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Noordwijk-Binnen
Postcode
2201 GC
Straat
Herenweg
Oppervlakte (m²)
70 m²
Huurprijs per maand
€ 825,-
Beschikbaar per
01-11-2017
Aantal slaapkamers
2
Aangeboden sinds
01-09-2017
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Vloerbedekking: Hout
  • Apart toilet
  • Berging
  • Ligbad
  • Parkeergelegenheid
  • Balkon
  • Prijs inclusief: Service kosten
  • Bouwjaar: 1960

Beschrijving

926428

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Zeer goed onderhouden 3-kamer appartement (voorheen 4) op de 2e verdieping van verzorgd. appartementencomplex met extra ruime inpandige berging en zonnig balkon vanwaar een prachtig weids uitzicht over o. a. Noordwijk aan Zee.

Het appartement is gelegen nabij uitvalswegen, het dorpscentrum van Noordwijk Binnen alsmede ten opzichte van het strand en de zee is absoluut gunstig te noemen. Het appartementencomplex is voorzien van een beveiligde centrale entree met intercom en parkeergelegenheid op eigen terrein.
 
 

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs
De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

********************************************
Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer          
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

 

Kaart

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl