Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Carmelitessenstraat in Roermond

€ 590,- /mnd (incl.)

Details

Buurt
Centrum
Postcode
6041 CA
Straat
Carmelitessenstraat
Oppervlakte (m²)
25 m²
Huurprijs per maand
€ 590,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
1
Aangeboden sinds
05-09-2019
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Apart toilet
  • Aparte douche
  • Parkeergelegenheid
  • Prijs inclusief: Gas, Water, Electra

Beschrijving

In het centrum van Roermond is een uniek karakteristiek hoogstandje gerealiseerd en hier is nu een riante kamer met eigen badkamer voor de verhuur beschikbaar! Deze luxe woonruimte is gelegen aan de rand van de gezellige, historische binnenstad van Roermond en op een steenworp afstand liggen stedelijke voorzieningen zoals winkels, horecavoorzieningen, scholen, Theaterhotel, NS station e. d.

Het plezier van modern wonen. In deze woonruimte ontstaat nostalgie enerzijds en comfortabel, modern wonen anderzijds. In architectuur is oud en nieuw dan ook zorgvuldig op elkaar afgestemd. Zo zijn de oorspronkelijke, fraai vorm gegeven ornamenten, o. a. moerbalken en kinderbalkjes nog zichtbaar in het interieur van het gebouw. Het genot van een historische ambiance.

De luxe kamer met eigen badkamer en inloopkast kan zowel gestoffeerd als gemeubileerd opgeleverd worden. De luxe keuken wordt gedeeld met de eigenaresse van woning en het is dagelijks mogelijk (tegen betaling) een maaltijd van de verhuurster af te nemen. De tuin is voor gezamenlijk gebruik. Er is een wasmachine aanwezig, eigen koelkast, wifi, tv aansluiting en gemeentelijke heffingen zijn inbegrepen. De verhuurder heeft 3 lieve katten en 1 hond. Bijkomende leveringen en diensten zijn begroot op €150,- per maand. Tegen meerprijs is een garage beschikbaar.

+ Toon meer

Makelaar

Rotsvast Roermond, woningverhuur en woningverkoop in Roermond en omgeving
Willem II Singel 16 A, 6041 HS Roermond
Toon alle huurwoningen aangeboden door Rotsvast Roermond
Toon alle koopwoningen aangeboden door Rotsvast Roermond