Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Müllerhoofd in Rotterdam

€ 2.950,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Delfshaven
Postcode
3024 ET
Straat
Müllerhoofd
Oppervlakte (m²)
190 m²
Huurprijs per maand
€ 2.950,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
3
Aangeboden sinds
14-09-2019
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Exclusief
  • Bouwjaar: 2018

Beschrijving

Nieuw! Een fantastische lifetime appartment met fenomenaal uitzicht over de Maas en de Parkhaven, vele raampartijen, royale afmetingen, moderne afwerking, met een eigen lift en sauna! 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers en alles voorzien van een hoog afwerkingsniveau. De belangrijkste voorzieningen zoals winkelcentrum, openbaar vervoer, scholen en recreatieve voorzieningen bevinden zich in de omgeving en vanaf hier zit u in no-time zit in hartje Rotterdam.

1e verdieping
De 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers. In de grote badkamer (1.60 x 7.00m) naast de master bedroom is ook een sauna opgenomen. De masterbedroom (5.16 x 5.50m) is voorzien van ruime inbouwkasten. De tweede en derde slaapkamer hebben afmetingen van 2.65x5.80m en de 3de slaapkamer 3.12 x 4.60m. Het afwerkingsniveau is modern en van alle gemakken voorzien.

2e verdieping
Op de 2e verdieping is de woonkamer (100m! ) over de volle diepte (21,50m) van de woning. Samen met de grote glaspartijen ontstaat van voor tot achter ruim zicht op de voorbij varende schepen en de stad \ haven-skyline van Rotterdam. Moderne vol-automatisch verticaal schuivende ramen van de woonkamer zijn een geweldige feature van dit appartement.

De woning is energiezuinig en is voorzien van zonnepanelen en qua materiaalgebruik duurzaam ontworpen. Het ontwerp van de woning is genomineerd voor de architectuurprijs Rotterdam 2018 (Architect: Marja Haring)

Extra te huur:
De woning heeft op de begane grond een apart toegankelijke aanleunwoning/ bedrijfsruimte/guesthouse/ studio voor een nanny met een eigen tuin. Hier bevinden zich twee ruimte ruimtes/kamer van slaapkamer 2.24mx 3.60m en woon. /werkkamer 6.50x3.80m. Tevens bevindt zich hier een keuken met combi-koelkast, vriezer, inductie kookplaat, badkamer toilet. Deze ruimte is separaat te huur voor € 1.000,-- per maand.

Garage € 150,-- , per maand te huur.

Bijzonderheden
- Veel raampartijen en mooie lichtinval;
- 3 ruime slaapkamers
- 2 badkamers
- Interne lift op elke etage;
- Modern afwerkingsniveau met
keuken, gietvloer, strakke wandafwerking en
sauna;

Duplex appartement € 2.950,-- per maand exclusief g/w/l/e/wifi/liftonderhoud/glazenwasser
Gestoffeerd, incl. wasmachine en droger
Garage € 150,-- per maand
Studio separaat te huur 40m2 € 1.000,-- per maand

+ Toon meer

Makelaar

Expat Housing Rotterdam , woningverhuur in Rotterdam en omgeving
Rododendronplein 7 A, 3053 ES Rotterdam
Toon alle huurwoningen aangeboden door Expat Housing Rotterdam