Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Zilvergeldstraat in Utrecht

€ 1.295,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Noordwest
Postcode
3513 VS
Straat
Zilvergeldstraat
Oppervlakte (m²)
86 m²
Huurprijs per maand
€ 1.295,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
2
Aangeboden sinds
13-08-2019
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Dakterras
  • Exclusief

Beschrijving

BEZICHTIGINGSRONDE VOL
Ruim appartement van ca 86m2 met 2 slaapkamers aan de Zilvergeldstraat in Utrecht!

Huurprijs: € 1.295,00 per maand, exclusief GWE, internet en gemeentelijke belastingen.
Staat: Gestoffeerd (inclusief vloer, raambekleding en keuken apparatuur)
Beschikbaar: 21-08-2019

- Prettige lay-out, appartement is gunstig ingedeeld over 2 verdiepingen
- Groot zonnig dakterras
- 2 ruime slaapkamers + bergkamer en buitenberging

EEN KORTE TOUR:
Het appartement heeft een woonoppervlakte van 86 m2 en is gebouwd in 1977.

Het appartement is verdeeld over 2 verdiepingen, op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met deels open keuken. De keuken is voorzien van een groot gasfornuis, koelkast en vaatwasser.
De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en de ramen zijn voorzien van keurige raambekleding. Aangrenzend aan de woonkamer en keuken bevind zich het eigen dakterras.

Op de 1e verdieping bevinden zich de 2 ruime slaapkamers, een extra kamer welke gebruikt kan worden als opslag en uiteraard de badkamer.

Op de begane grond is er ook nog een privé berging aanwezig.

LOCATIE:
Het appartement is zeer gunstig gelegen nabij (Hoge) scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Voor de dagelijkse boodschappen loop je in een paar minuten naar de Amsterdamsestraatweg, waar zich zowel een aantal supermarkten alsook diverse kleine winkeltjes bevinden. De Catharijnesingel/Weerdsingel is geopend, het stationsgebied wordt uitgebreid, gemoderniseerd en voorzien van diverse uitgaans gelegenheden zoals theater, filmhuizen, restaurants en terrassen.

Zoekt u een ruim appartement met 2 slaapkamers op een centrale locatie in Utrecht? Neem contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging. Voor deze woning kunt u contact opnemen met HouseHunting Utrecht op Tel. ************ of e-mail naar utrecht@househunting. nl.

Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder / eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Geen huisdieren en niet roken toegestaan. Huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.

+ Toon meer