Pararius Huurwoningenszesxwbq

Te huur: Appartement Sint Jozefslaan in Weert

€ 655,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Keent
Postcode
6006 JG
Straat
Sint Jozefslaan
Oppervlakte (m²)
60 m²
Huurprijs per maand
€ 655,-
Beschikbaar per
01-07-2017
Aantal slaapkamers
2
Aangeboden sinds
14-06-2017
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Vloerbedekking: Laminaat
  • Berging
  • Aparte douche
  • Parkeergelegenheid
  • Balkon
  • Prijs inclusief: Service kosten
  • Bouwjaar: 1955

Beschrijving

927128

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.  

Vragen over de woning?  
Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************************************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

De St. Jozefslaan is gelegen in de woonwijk Keent, op loopafstand van het gezellige stadscentrum van Weert. Alle winkelvoorzieningen zijn in de nabije omgeving aanwezig. Het station is te voet binnen slechts 4 minuten te bereiken. Weert ligt aan nationale en internationale spoor- en wegverbindingen. Gelegen langs de A2, de autosnelweg van Amsterdam via Eindhoven naar Maastricht is de St. Jozefslaan bereikbaar in ± 10 minuten. Ook via het spoor is Weert uitstekend bereikbaar. Zo is “Weert” intercitystation gelegen op de lijnen Amsterdam - Maastricht en Den Haag - Heerlen.  

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en de woonoppervlakte bedraagt ca.60 m².  

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs
De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.  

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm 
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

********************************************
Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer           
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kaart

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl