Pararius Huurwoningen

Te huur: Appartement Hornstraat in Zwolle

€ 765,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Diezerpoort
Postcode
8022 CZ
Straat
Hornstraat
Oppervlakte (m²)
68 m²
Huurprijs per maand
€ 765,-
Oplevering interieur
Gestoffeerd
Beschikbaar per
01-02-2017
Aantal slaapkamers
2
Aangeboden sinds
05-01-2017
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Appartement
  • Vloerbedekking: Laminaat
  • Apart toilet
  • Berging
  • Aparte douche
  • Parkeergelegenheid
  • Balkon
  • Prijs inclusief: Service kosten
  • Bouwjaar: 1965

Beschrijving

In dit appartement woont u in een groene, ruime en rustige omgeving waarvan uit u mooi weg kijkt. Het appartement ligt op loopafstand van het winkelcentrum, openbaar vervoer, het postkantoor en op enkele minuten rijden van de op- en afrit van de A28.

Het betreft hier een licht en sfeervol 3-kamerappartement op de eerste verdieping van het complex. Het appartement ligt in de wijk Dieze, gelegen in een groene omgeving aan het park De Hogenkamp.

Indeling: entree, ruime hal, vaste kast, toilet, twee slaapkamers (waarvan één met een balkon), dichte keuken met een doorgang naar het tweede balkon en badkamer met douche en wastafel. Royale doorzon woonkamer (30m2) met 2 praktische inbouwkasten.

 

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

 

Instaphuurprijs

De eerste maand huur bedraagt eenmalig € 960 exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele service kosten. (Meer informatie over instaphuurprijs op onze website).

Borg

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur

Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode

De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Algemeen

Om in aanmerking te komen voor een Overbruggingsverhuur-woning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

Inkomensnorm

Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals loonbeslag e. d. ) worden op het inkomen in mindering gebracht. Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een "borgtocht". Bij een borgtocht staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen

Wanneer u een bezichtigingsafspraak wilt maken voor deze woning, stuurt u ons een e-mail via huren@ overbruggingsverhuur. nl  met de hieronder genoemde gegevens:

- Uw naam

- Volledig adres van de door u geselecteerde woning

Bezichtigingen zijn tevens mogelijk in de avonduren en weekenden.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat altijd de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

Disclaimer

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met Overbruggingsverhuur (huren@). Overbruggingsverhuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor 

Kaart

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl