Pararius Huurwoningen

Te koop: Appartement Prins Frederiklaan 20-bwnr-5 in Amersfoort

€ 779.000,- v.o.n.

Details

Buurt
Mr. Th. Heemskerklaan
Straat
Prins Frederiklaan
Postcode
3818 KC
Vraagprijs
€ 779.000,-
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
> 3 maanden
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Woninginformatie

Type woning
Appartement
Soort woning
Portiekflat
Bouwjaar
2019
Oppervlakte (m²)
129 m²
Inhoud (m³)
538 m³

Beschrijving

PREVIEW
BERGKWARTIER
BESCHERMD STADSGEZICHT
SLECHTS ZES BIJZONDERE APPARTEMENTEN EN 1 PENTHOUSE
OPPERVLAKTES (EXCLUSIEF TERRAS) ca 150 M2, PENTHOUSE 200 M2
\---
PROJECT ‘DE AMERBERG’

Het Bergkwartier is een bijzondere Amersfoortse wijk. De groene omgeving, de charmante hoogteverschillen en de bijna dorpse rust maken dit tot een geliefde woonomgeving. Dat een van de grootste NS-stations van Nederland op loopafstand ligt, is nauwelijks voorstelbaar. De nabijheid hiervan, maar ook van andere voorzieningen als scholen, sportverenigingen en vooral de geringe afstand tot de historische binnenstad en de directe uitvalswegen geven ‘De Berg’ zijn goede naam. Centraal, groen én geborgen.
Op een van de mooiste en meest prominente locaties van het Bergkwartier, in de nabijheid van de Bergkerk, zal project ‘De Amerberg’ worden gerealiseerd. Een stedenbouwkundig boeiend en kleinschalig project dat zal bestaan uit: vier vrijstaande woningen, vier half vrijstaande woningen en zeven woningen (inclusief 1 penthouse) in een zogenoemde urban villa.

Urban villa

De stijl die de architectuur van de wijk kenmerkt, wordt op een eigentijdse en hoogwaardige wijze vertaald. De urban villa zal een landmark worden. Vanuit het station De Berg oplopend of -rijdend zal het zorgvuldig en zeer duurzaam ontworpen gebouw opvallen, maar zal het tegelijkertijd perfect passen in zijn omgeving. Alle woningen zijn zonder gasaansluiting en kennen in de basisuitvoering al een zeer hoge standaard op energieprestatiegebied.

De verschillende verspringende balkons en terrassen bepalen het aanzicht van het gebouw. Alle woningen hebben een of meer riante buitenruimtes, terwijl de woningen op de begane grond optimaal profiteren van de tuin.

Landschapsstijl

Het licht glooiende terrein tussen de Emmalaan, Anna Paulownalaan en Prins Frederiklaan zal zodanig worden ingericht dat het oorspronkelijke ontwerp van het Bergkwartier - een wijk in Engelse landschapstijl - ook hier weer volledig te zien zal zijn. Een verbindende en gemeenschappelijke binnentuin tussen de woningen geeft een bijzondere extra dimensie aan dit project.

Begeleid particulier opdrachtgeverschap

Bijzonder aan het project is dat alle kopers als opdrachtgever zullen optreden voor de ontwikkeling van hun eigen woning. Jan Poolen van het bekende Amersfoortse bureau Zeep architects and urban designers heeft het initiatief genomen voor het ontwerp. In samenspraak met hem en de bouwbegeleider heeft u als koper de mogelijkheid uw eigen ideeën op het gebied van indeling, uitvoering en verduurzaming vorm te geven. De plattegrond van ieder appartement -er zijn maar 2 appartementen per bouwlaag- geeft een goed beeld van de vrijheid die er is. En inderdaad, bijna niets is ondenkbaar.

Het ontwerp en de realisatie worden aangeboden in de comfortabele vorm van begeleid particulier opdrachtgeverschap (BPO). Populair gezegd heeft u wel de lusten van het eigen opdrachtgeverschap, maar niet de lasten van het zoeken naar een architect, een aannemer en de discussies over bijbehorende budgetten. U wordt geheel ontzorgd.

Laat de impressies, afbeeldingen en indicatieve prijsstelling u gerust overtuigen. Dit is een project van de initiatiefnemers van Bos Uyterlinde (Utrechtseweg 375-409), ook gerealiseerd op een uiterst zeldzame locatie en met een unieke kwaliteit.

Heeft u vragen over het proces en de procedure? Voelt u zich vrij. Wij beantwoorden die graag.

+ Toon meer

Makelaar

Sträter ERA Makelaardij woningverkoop in Soest en omgeving
Soesterbergsestraat 32 A, 3768 EJ Soest