Emmalaan ong

3818 GG Amersfoort (Regentesselaan)
€ 1.400.000 v.o.n.
kamers
4
woonopp.
194 m²
perceelopp.
? m²
bouwjaar
2019

Beschrijving

HET MOOISTE PENTHOUSE VAN AMERSFOORT EN WIJDE OMGEVING
BERGKWARTIER
BESCHERMD STADSGEZICHT

OPPERVLAKTE CIRCA 200 M2
TERRAS 120 M2
---
PENTHOUSE ‘DE AMERBERG’

Wij brengen na de succesvolle verkoop van de appartementen in de urban villa nu ook het penthouse op de markt. In Dit penthouse kent in de wijde omgeving zijn gelijke niet. Een vrij in te delen ruimte van bijna 200 meter en een terras van 120 vierkante meter. Het uitzicht vanaf dit hoge punt van De Berg zal fenomenaal zijn.

Raak geïnspireerd door de suggestie van de architect maar weet dat een andere indeling ook mogelijk is.

Het Bergkwartier is een bijzondere Amersfoortse wijk. De groene omgeving, de charmante hoogteverschillen en de bijna dorpse rust maken dit tot een geliefde woonomgeving. Dat een van de grootste NS-stations van Nederland op loopafstand ligt, is nauwelijks voorstelbaar. De nabijheid hiervan, maar ook van andere voorzieningen als scholen, sportverenigingen en vooral de geringe afstand tot de historische binnenstad en de directe uitvalswegen geven ‘De Berg’ zijn goede naam. Centraal, groen én geborgen.

Op een van de mooiste en meest prominente locaties van het Bergkwartier, in de nabijheid van de Bergkerk, zal project ‘De Amerberg’ worden gerealiseerd. Een stedenbouwkundig boeiend en kleinschalig project dat zal bestaan uit: vier vrijstaande woningen, vier half vrijstaande woningen en zeven woningen (inclusief 1 penthouse) in een zogenoemde urban villa.

Urban villa

De stijl die de architectuur van de wijk kenmerkt, wordt op een eigentijdse en hoogwaardige wijze vertaald. De urban villa zal een landmark worden. Vanuit het station De Berg oplopend of -rijdend zal het zorgvuldig en zeer duurzaam ontworpen gebouw opvallen, maar zal het tegelijkertijd perfect passen in zijn omgeving. Alle woningen zijn zonder gasaansluiting en kennen in de basisuitvoering al een zeer hoge standaard op energieprestatiegebied.

De verschillende verspringende balkons en terrassen bepalen het aanzicht van het gebouw. Alle woningen hebben een of meer riante buitenruimtes, terwijl de woningen op de begane grond optimaal profiteren van de tuin.

Landschapsstijl

Het licht glooiende terrein tussen de Emmalaan, Anna Paulownalaan en Prins Frederiklaan zal zodanig worden ingericht dat het oorspronkelijke ontwerp van het Bergkwartier - een wijk in Engelse landschapstijl - ook hier weer volledig te zien zal zijn. Een verbindende en gemeenschappelijke binnentuin tussen de woningen geeft een bijzondere extra dimensie aan dit project.

Begeleid particulier opdrachtgeverschap

Bijzonder aan het project is dat alle kopers als opdrachtgever zullen optreden voor de ontwikkeling van hun eigen woning. Jan Poolen van het bekende Amersfoortse bureau Zeep architects and urban designers heeft het initiatief genomen voor het ontwerp. In samenspraak met hem en de bouwbegeleider heeft u als koper de mogelijkheid uw eigen ideeën op het gebied van indeling, uitvoering en verduurzaming vorm te geven. De plattegrond van ieder appartement -er zijn maar 2 appartementen per bouwlaag- geeft een goed beeld van de vrijheid die er is. En inderdaad, bijna niets is ondenkbaar.

Het ontwerp en de realisatie worden aangeboden in de comfortabele vorm van begeleid particulier opdrachtgeverschap (BPO). Populair gezegd heeft u wel de lusten van het eigen opdrachtgeverschap, maar niet de lasten van het zoeken naar een architect, een aannemer en de discussies over bijbehorende budgetten. U wordt geheel ontzorgd.

Laat de impressies, afbeeldingen en indicatieve prijsstelling u gerust overtuigen. Dit is een project van de initiatiefnemers van Bos Uyterlinde (Utrechtseweg 375-409), ook gerealiseerd op een uiterst zeldzame locatie en met een unieke kwaliteit.

Heeft u vragen over het proces en de procedure? Voelt u zich vrij. Wij beantwoorden die graag.

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.400.000 v.o.n.
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlak
194 m²
Inhoud
725 m³

Bouw

Type woning
Appartement
Soort woning
Penthouse, Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Energie

Geen informatie beschikbaar

Buitenruimte

Tuin
Niet aanwezig

Bergruimte

Geen informatie beschikbaar

Parkeergelegenheid

Geen informatie beschikbaar

In de buurt

Openbaar vervoer
Type
Afstand
-
-
-
Supermarkten
Type
Afstand
-
-
-
Scholen en Universiteiten
Type
Afstand
-
-
-
Kinderopvang
Type
Afstand
-
-
-
Meld een probleem met deze woning
Contact de makelaar
Meld een probleem met deze woning