Willem de Zwijgerlaan 251 D

1055 PW Amsterdam (Landlust Zuid)
€ 550.000 k.k. Verkocht onder voorbehoud
kamers
4
woonopp.
107 m²
perceelopp.
? m²
bouwjaar
1931-1944

Beschrijving

*** VERKOOP VAN DE ZEVENDE FASE VAN BLOOM ZAL VANAF 10 APRIL AANVANGEN MET MAAR LIEFST 12 WONINGEN!! ***

OPEN HUIS: WOENSDAG 10 APRIL 2019 VAN 16.00 TOT 17.30 UUR EN ZATERDAG 13 APRIL 2019 VAN 11.00 TOT 13.00 UUR

Meld je van te voren even in Willem de Zwijgerlaan 249-E.

In de buurt Landlust in Bos & Lommer is een complex gelegen met de naam BLOOM. Het complex is geheel aan gerenoveerd. Nu mogen wij met trots de zesde fase aan koopwoningen met diverse woningtypes aanbieden waaronder een tweetal dubbele bovenwoningen van circa 107 m² met een royaal dakterras op het westen.

De woning
Deze riante dubbele bovenwoningen hebben een eigen entree op de tweede verdieping, de slaapkamers zijn gelegen op de derde verdieping en het woongedeelte bevindt zich op de kapverdieping. Net als de 2- en 3-kamer woningen worden de dubbele bovenwoningen volledig gerenoveerd te koop aangeboden. Zo is onder meer de elektra- en cv-installaties volledig vernieuwd, de badkamer en toilet zijn gerealiseerd en zijn de vloeren, wanden en plafond geïsoleerd.
Doordat de balken van de dakconstructie in zicht zijn gelaten, geeft dit veel sfeer. Smaakgevoelige zaken zoals een keuken, vloeren, plafond- en wandafwerking dienen door de koper zelf te worden aangebracht. Hierdoor kan je nog een eigen twist aan de woning geven. Jouw eigen huis wordt dan echt jouw thuis.

Het complex
BLOOM is een gebouw uit de jaren '30 en bestaat in totaal uit 283 appartementen en 9 bedrijfsruimten. Circa 152 woningen komen beschikbaar voor koop. De koopwoningen kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenstalling. De ingang van de fietsenstalling is gelegen op de hoek De Rijpgracht / Jan den Haenstraat.

De ligging
BLOOM ligt aan de Jan den Haenstraat, De Rijpgracht en de Willem de Zwijgerlaan in de buurt Landlust in Bos & Lommer. Zowel het Westerpark als het Erasmuspark liggen op loopafstand.
Bos & Lommer heeft de afgelopen jaren een enorme boost gekregen. Het ene na het andere hippe tentje opent hier z'n deuren. Wist je bijvoorbeeld dat Bos & Lommer samen met de Baarsjes op het moment de meeste gewilde wijk van heel Nederland is?
Hier woon je heerlijk rustig en toch midden in het stadse leven. De supermarkt, bakker en slager liggen letterlijk om de hoek. Leuke eet- en koffietentjes, ambachtelijke speciaalzaken en winkeltjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook vind je in de buurt tal van buurtwinkels en toko's.
Juist die diversiteit maakt de wijk zo aantrekkelijk om te wonen en/of te werken.

Bijzonderheden

  • De prijzen betreffen vraagprijzen op basis van kosten koper; geïnteresseerden kunnen aan de hand van een digitaal biedingsformulier uiterlijk 17 april 2019 om 12.00 uur een finaal voorstel uitbrengen. De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogst biedende partij dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit uitsluitend ter beoordeling van verkoper.
  • Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30-04-2067.
  • Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg.
  • Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing.
  • Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders).
  • Er wordt een niet-zelfbewoningsclausule in de koopakte opgenomen, want verkoper heeft hier niet zelf gewoond.

Geïnteresseerd en wil je nog meer informatie?
Ga naar de website www. woneninbloom. nl, hierop kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om te bepalen of een woning in BLOOM iets voor jou is.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De plattegronden zijn alleen ter informatie en zijn daarmee geen contractstuk waaraan rechten ontleend kunnen worden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alhoewel wij uiterste zorgvuldigheid betrachten kan het zijn dat de oppervlakten afwijken van de NEN2580 meetinstructie.

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000 k.k.
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlak
107 m²
Inhoud
300 m³

Bouw

Type woning
Appartement
Soort woning
default.type.maisonnette, Dubbel bovenhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Kabel TV, Mechanische ventilatie, Douche, Toilet

Energie

Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbele beglazing
Verwarming
CV-ketel
Warm water
CV-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan een drukke weg, in een woonwijk
Tuin
Niet aanwezig

Bergruimte

Schuur/Berging
Niet aanwezig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Vergunning
Omschrijving
Via gemeente amsterdam

In de buurt

Openbaar vervoer
Type
Afstand
-
-
-
Supermarkten
Type
Afstand
-
-
-
Scholen en Universiteiten
Type
Afstand
-
-
-
Kinderopvang
Type
Afstand
-
-
-
Meld een probleem met deze woning
Contact de makelaar

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Meld een probleem met deze woning