Lachappellestraat 71 C

4816 AL Breda (Doornbos-Linie)
€ 188.000 k.k.
kamers
4
woonopp.
70 m²
perceelopp.
? m²
bouwjaar
1965

Beschrijving

Op een fraaie en rustige locatie in de gewilde wijk "Belcrum" gelegen, sfeervol 4-kamerappartement met balkon en berging. Het net onderhouden en sfeervolle appartement is gelegen op de vierde woonlaag met schitterend uitzicht over het "Liniepark". Het appartementencomplex ligt op loopafstand van het bruisende stadscentrum en het centraal station van Breda, is gunstig gesitueerd ten opzichte van diverse scholen, sportaccommodaties en uitvalswegen.

Bouwjaar: ca. 1965
Verwarming/warmwatervoorziening: c.v.-combiketel (2011)
Isolatie: geheel voorzien van dubbele beglazing
Aanvaarding: in onderling overleg, kan spoedig

Begane grond
Centrale entree/hal met brievenbussen, bellentableau en trappenhuis.

Appartement
Hal/entree, meterkast, bergkast en toegang tot: betegeld toilet met fonteintje; voorslaapkamer met loopdeur naar balkon (ca. 1.40x2.20/met vrij uitzicht over park); woonkamer met loopdeur; achterslaapkamer met toegang tot: betegelde badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en tevens is hier de c.v.-combiketel geplaatst (2011). Voorts vanuit hal toegang tot: dichte keuken (ca. 2.30x3.00m) voorzien van nette doch eenvoudige inrichting met o.a. kunststof aanrechtblad, rvs spoelbak, diverse onder- en bovenkasten, aansluitpunt t.b.v. wasapparatuur en loopdeur naar balkon en toegang tot eerder genoemde badkamer.

Souterrain
Middels trappenhuis te bereiken souterrain alwaar zich de bergingen bevinden.

Algemeen:

- Het appartement is uitermate geschikt voor de starter! Een bezichtiging is meer dan de moeite waard!
- Als u een appartement koopt wordt u automatisch lid van de vereniging van eigenaren, de VvE. Aan deze vereniging betaalt u een bijdrage (de "servicekosten") van ca. € 118,-- per maand. Deze bijdrage omvat onder meer de brandverzekering voor het complex, onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en reservering groot en klein onderhoud.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke toestemming van de directie van Vesteda Investment Management BV welke blijkt uit het ondertekenen van de koopovereenkomst.
- Koper is tijdig in kennis gesteld dat de notariskeuze voor verkoper een onderdeel van deze overeenkomst vormt en derhalve aan verkoper is voorbehouden. De levering zal geschieden via notariskantoor Drost en Juten Netwerk Notarissen, Nassauplein 36, Postbus 85694, (2508 CJ) 's- Gravenhage. Telnr. 070-3425100.
- Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.
- Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Overdracht

Vraagprijs
€ 188.000 k.k.
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
180 m³

Bouw

Type woning
Appartement
Soort woning
Portiekflat, Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
Niet aanwezig

In de buurt

Openbaar vervoer
Type
Afstand
-
-
-
Supermarkten
Type
Afstand
-
-
-
Scholen en Universiteiten
Type
Afstand
-
-
-
Kinderopvang
Type
Afstand
-
-
-
Meld een probleem met deze woning
Contact de makelaar

ERA Content+ Breda

Meld een probleem met deze woning