Pararius Huurwoningen

Te koop: Appartement Schlegelstraat 59 in Den Haag

€ 169.000,- k.k.

Details

Buurt
Laakkwartier-Oost
Straat
Schlegelstraat
Postcode
2522 PH
Vraagprijs
€ 169.000,-
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
> 3 maanden
Aantal kamers
3

Woninginformatie

Type woning
Appartement
Soort woning
Onderhuis
Bouwjaar
1937
Oppervlakte (m²)
85 m²
Perceeloppervlakte (m²)
181 m²
Inhoud (m³)
238 m³

Beschrijving

Met recht een topappartement! Prachtig afgewerkt. Licht en zonnig. Gelegen op de begane grond van een kleinschalig en gunstig gelegen appartementencomplex. Hier hoef je werkelijk niks meer te doen om het naar je zin te maken, alles is al gedaan! Een luxe keuken, volledig dubbele beglazing, prachtige gestuukte wanden, fraaie Beryfloor laminaatvloer en een moderne badkamer. Het is er allemaal. De locatie al gezien? Gelegen in de buurt van winkelcentrum Megastores en de Haagse Hoge school Universiteit. Door een sublieme uitbraak van een draagmuur onder leiding van architect,aannemer en bouwtoezicht gemeente met vergunning is er een "Type LOFT" met 2 zij-slaapkamers ontstaan.

* geheel voorzien van dubbele beglazing.
* Vele winkels in de directe omgeving
* Op loop/fiets afstand van het centrum van Den Haag, Voorburg en Rijswijk .
* Verbinding met openbaar vervoer in de dichte nabijheid (trein, bus en tram).
* Uitstekende staat van onderhoud binnen en buiten. (Via het overheid onderzoek 'wonen' sept.2012, is de woning gekeurd en onofficieel Energielabel D toegekend)De woning is in 2009 geheel gerenoveerd vloer en plafond isolatie aangebracht, allerhande nieuwe leidingen en zijn toen ook aangelegd. Ook is de houten vloer vrijwel geheel vernieuwd tesamen met slechte balken

Grote voor en achtertuin op eigen grond met borderbeplanting maximaal 1,80 meter hoog en energiek actieve VvE. Buiten onderhoud is geheel in handen van de VvE, hiervoor zijn ruim voldoende fin. aanwezig Gelegen in een rustige multy culty wijk waarin alle nationaliteiten vertegenwoordigd zijn zonder dat er groepen de overhand hebben. Gewoon gezellig.
De wijk Laak oost is beschermt stadsgebied

De woning bestaat uit een woonkamer van ca.45 m2 met open keuken met toegangshal en gang het zg. Loft slaapkamer van 2,10x3,43 slaapkamer van 2,10x6,20 ruime badkamer met douchecabine, toilet en wastableau.
wasmachine en geijser ruimte.

Geheel voorzien van Berryfloor Laminaat country eiken, Verwarming dmv Infrarood panelen en elektrische radiatoren verplaatsbaar, warm water via LPG flessegas geijser, hierdoor zeer lage energie kosten. "Vangaslos" Dit bespaart alleen al 220 euro vastrecht en je ontvangt toch 360 euro belastingkorting. Ook wordt gas deze winter flink duurder en elektriciteit goedkoper.
Mooie landhuisstijl Ikea keuken met inbouw van Micro oven, vaatwasser, dubbeldeurs koelkast, en afzuigkap RVS.

+ Toon meer

Makelaar

Mijn Huis Verkopen, woningverkoop in Den Haag en omgeving
Veenwortel 46, 2498 EL Den Haag

Toon alle koopwoningen aangeboden door Mijn Huis Verkopen