Pararius Huurwoningen

Te koop: Appartement Hendrick Hamelplantsoen 33 in Den Haag

€ 275.000,- k.k.

Details

Buurt
Bezuidenhout-West
Straat
Hendrick Hamelplantsoen
Postcode
2595 XR
Vraagprijs
€ 275.000,-
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
15-03-2019
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
1
Aantal badkamers
1

Woninginformatie

Type woning
Appartement
Energielabel
Energielabel C
Soort woning
Portiekflat
Isolatie
Gedeeltelijk dubbele beglazing
Bouwtype
Bestaande bouw
Verwarming
Stadsverwarming
Bouwjaar
1982
Oppervlakte (m²)
94 m²
Inhoud (m³)
305 m³

Buitenruimte

Tuin aanwezig
Ja

Beschrijving

Hendrick Hamelplantsoen 33 Den Haag – Groen, licht en kindvriendelijk

Voor wie graag verrast wil worden en op zoek is naar een bijzondere woning, zou dit weleens de bekende speld in de hooiberg kunnen zijn. De woning aan het Hendrick Hamelplantsoen 33 beschikt over drie kamers, een grote woonkeuken en twee zeer fijne tuinen.

Zodra u de woning binnenstapt valt direct de bijzondere vorm van het huis op. De lange gang zorgt ervoor dat de woning als het ware steeds verder opentrekt naarmate u verder wandelt, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De lange gang geeft toegang tot de ruime woonkeuken, twee slaapkamers en de woonkamer. De grote woonkeuken is recent gerenoveerd en helemaal van deze tijd. De woonkamer heeft een ligging op het westen, waardoor u in de middag en aan het begin van de avond van veel invallend licht geniet. Dit geeft de woning een licht en open karakter. De badkamer is functioneel en nog in originele staat. Dit geeft u de mogelijkheid om deze ruimte volledig te renoveren naar eigen idee en smaak.

De tuinen zijn wellicht de meest onderscheidende factor van deze woning. Aan de achterzijde is de tuin erg ruim. Achter deze tuin ligt een speeltuintje, welke u eenvoudig kunt bereiken zonder dat u over hoeft te steken. Als u de schutting zou verlagen heeft u hier zelfs direct zicht op. Ideaal als u kinderen heeft. Aan de voorzijde beschikt u over een bijzondere tuin van 2 meter diep en maar liefst 20 meter breed. Daardoor heeft u vanuit elke kamer wel zicht op een stukje groen. Omdat er in de directe omgeving geen sprake is van lichtbeperkende bebouwing ervaart u, mede dankzij het uitzicht, overal een heerlijk gevoel van ruimte.
De woning maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve VvE, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Zo wordt er een speciale duurzaamheidscommissie opgericht die zich hier mee bezig zal houden.

De woning staat in een gezellige buurt, verschillende speelgelegenheden, zoals een voetbal- en basketbalveld en een park waar momenteel een kabelbaan gebouwd wordt. Kortom, een plek waar kinderen zich prima kunnen vermaken. Ook ligt de woning centraal ten opzichte van winkels, station Den Haag Centraal, met alle aansluitingen op het openbaar vervoer, en de uitvalswegen A4, A12 en A13. In Bezuidenhout-west is het verder vooral rustig wonen. Aan de voorzijde bevindt zich een wijkcentrum en dankzij de doodlopende straat waaraan de woning zich bevindt is er altijd wel een parkeerplekje te vinden. Wilt u juist wat meer roering? De hippe Theresiastraat ligt op slechts 10 minuten lopen van uw woning. Hier vindt u volop gezelligheid en leuke horecagelegenheden. Liever ontspannen in het groen? Dat kan prima in het Haagse Bos of op het Malieveld.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 94 m2, inhoud ca. 305 m3;
- De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas;
- Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage ca. € 73,92 per maand;
- Het erfpachtrecht is eeuwigdurend, de canon is afgekocht;

+ Toon meer

Makelaar

Makelaarscentrum.nl woningverkoop in Zoetermeer en omgeving
Koraalrood 153, 2718SB Zoetermeer