Pararius Huurwoningen

Te koop: Appartement S.M. Hugo van Gijnweg 319 in Dordrecht

€ 124.500,- k.k.

Details

Buurt
Crabbehof-Noord
Straat
S.M. Hugo van Gijnweg
Postcode
3317 JL
Vraagprijs
€ 124.500,-
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
> 3 maanden
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Woninginformatie

Type woning
Appartement
Soort woning
Etagewoning
Bouwjaar
1964
Oppervlakte (m²)
80 m²

Beschrijving

Leuke starterswoning op uitstekende woonlocatie met fraai uitzicht op openbaar groen en de manege. Deze 4-kamer maisonnette op de 3e en 4e woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex heeft een woonoppervlakte van circa 80 m², is deels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en beschikt over een eigen berging. Aan de voorzijde bevindt zich een balkon en ook aan de achterzijde heeft men vrij uitzicht. De winkels van Crabbehof en Sterrenburg zijn op loopafstand maar ook het centrum van Dordrecht is binnen handbereik. Ook de ligging t.o.v. openbaarvervoer en uitvalswegen is ideaal te noemen.
De indeling is als volgt:
Begane grond- Toegang tot de bergingen;- Trappenhuis met postbussen.
Derde woonlaag- Entree/ gang.- Toilet.- Trapopgang naar de verdieping.- Kast onder de trap met meterkast (3 groepen).- Keuken, afm. ca. 3.50 x 2.15 meter met hoek opstelling met boven- en onderkasten, 4-pits gaskookplaat en aansluiting wasmachine.- De woonkamer, afm. ca. 5.27 x 4.27 meter met toegang tot het balkon aan de voorzijde.
Vierde woonlaag- Overloop met diepe vaste kast waarin de geiser is opgesteld (huur).- De centraal gesitueerde badkamer is geheel betegeld en is aan de achterzijde iets verbreedt, zodat er ruime is voor een ligbad. Voorts is er een wastafel.- Slaapkamer 1, afm. ca. 3.30 x 3.50 meter met extra nis is gesitueerd aan de achterzijde.- Slaapkamer 2, afm. ca. 3.50 x 1.80 meter is gesitueerd aan de voorzijde.- Slaapkamer 3, afm. ca. 3.13 x 2.39 meter is gesitueerd aan de voorzijde en heeft een vaste kast.
Bijzonderheden- Aan de voorzijde is de woning geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing;- De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 130,-- per maand inclusief € 50,-- voorschot stookkosten;- Recentelijk zijn de houten kozijnen van de entree, trappenhuis en galerijdeuren vervangen voor kunststof.
Woonzicht Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.
De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

+ Toon meer

Makelaar

Woonzicht Makelaars woningverkoop in Rotterdam en omgeving
Laan op Zuid 394 c, 3071 AA Rotterdam