Pararius Huurwoningen

Te koop: Appartement Thorbeckeweg 46 in Dordrecht

€ 84.000,- k.k.

Details

Buurt
Crabbehof-Zuid
Straat
Thorbeckeweg
Postcode
3317 EH
Vraagprijs
€ 84.000,-
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
09-01-2019
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
1
Aantal badkamers
1
Faciliteiten
Opslagkamer

Woninginformatie

Type woning
Appartement
Energielabel
Energielabel C
Soort woning
Portiekwoning
Isolatie
Dubbele beglazing
Bouwtype
Bestaande bouw
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1959
Verwarmingsinstallatie
Eigendom
Oppervlakte (m²)
60 m²
Inhoud (m³)
198 m³

Beschrijving

Meer informatie over dit object is ook te vinden op de website van Corpowonen.

Dordrecht - Crabbehof

OPEN HUIS OP DONDERDAG 17 JANUARI 2019 VAN 15.00 UUR tot 15.45 UUR.
(bezichtiging is alleen mogelijk tijdens het open huis)

Bieden vanaf prijs: € 84.000,-- k.k.

Leuk startersappartement met 3 kamers gelegen op de tweede verdieping in een kleinschalig appartementencomplex aan de rand van de wijk Crabbehof. Het appartement maakt een verzorgde indruk. Gezien de ruimte en prijs is dit het ideale appartement voor starters. Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum Crabbehof. Tevens zijn uitvalswegen (A16 en de rondweg N3) op korte afstand gelegen van de woning. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur en de woning beschikt over een berging in de onderbouw.

Indeling:

Tweede verdieping:
Entree/hal, meterkast en de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer, gelegen aan de voorzijde, is voorzien van inbouwkasten en geeft toegang tot de inpandige loggia. Dichte keuken, voorzien van een keukenblok in rechte opstelling en geeft toegang tot het balkon, gelegen aan de achterzijde. Keurig betegeld toilet met inbouwreservoir, zwevend closet en opstelling van de CV- combiketel (bouwjaar 2002). Heerlijk lichte woonkamer, gelegen aan de voorzijde. Door de ligging op de hoek heeft het appartement extra lichtinval door het extra raam. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tweede slaapkamer, gelegen aan de achterzijde. Vanuit deze slaapkamer is de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een designradiator, douchehoek en wastafelmeubel.

Afmetingen:

* Woonkamer: totaal ± 18.8 m²
* Keuken: totaal ± 5.6 m²
* Badkamer: totaal ± 1.8 m²
* Slaapkamer 1: totaal ± 10.1 m²
* Slaapkamer 2: totaal ± 9 m²
* Balkon: totaal ± 2.7 m²

Bijzonderheden:

* LET OP: BEZICHTIGING ALLEEN MOGELIJK TIJDENS HET OPEN HUIS!
* Zelfbewoningsplicht van toepassing van 1 jaar;
* Antispeculatie beding van toepassing;
* Betaalbaar!;
* Ideaal voor starters;
* Maandelijkse VVE bijdrage circa € 94,45.

Bij aankoop van deze woning zal de oplevering binnen 6 weken plaatsvinden. Indien u over wilt gaan tot een optie of aankoop van de woning dient u aan Woonbron Makelaars aan te tonen dat de koopsom van de woning voor u financieel haalbaar is. Dit kan aangetoond worden door bijvoorbeeld afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundige en erkende financiële instelling of adviseur. Voor een gratis en onafhankelijk hypotheekgesprek kunt u gebruik maken van de hypotheekspecialist op het gebied van de Woonbron woningen. Vraag aan uw verkopend makelaar hoe hier gebruik van te maken of neem contact op met Woonbron Makelaars.

Dit betreft een vrije verkoop woning. Dit is een woning die u koopt op de vrije markt. Verbouwen of tussentijds een extra financiering voor een verbouwing afsluiten, dat regelt u zelf, zonder aanvullende voorwaarden. De woningen hebben een vraagprijs, dit betekent dat u kunt onderhandelen over de aankoopprijs.

Wanneer u weer wilt verhuizen en de woning verkoopt, hoeft u hem niet aan Woonbron te verkopen. U kunt zelf een verkoopmakelaar uitzoeken die de woning voor u verkoopt. U verkoopt de woning op de vrije markt en bepaalt zelf de verkoopprijs.

U bent van harte welkom om de woning gedurende het aangegeven tijdstip te bezichtigen.

+ Toon meer

Makelaar

Corpowonen woningverkoop in Hoogeveen en omgeving
Crerarstraat 6, 7908HA Hoogeveen