Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te koop: Appartement Vergiliushof 51-b in Maastricht

€ 159.900,- k.k.

Details

Buurt
Daalhof
Straat
Vergiliushof
Postcode
6215 GJ
Vraagprijs
€ 159.900,-
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
06-01-2019
Aantal kamers
8

Woninginformatie

Type woning
Appartement
Soort woning
Bovenhuis
Bouwjaar
1980
Oppervlakte (m²)
127 m²
Inhoud (m³)
310 m³

Beschrijving

Ruime bovenwoning met 3 verdiepingen o.a. 3 slaapkamers, ruime woonkamer, moderne keuken, badkamer met ligbad, dakterras, balkon, vaste trap naar zolder, privé-parkeerplaats in afgesloten parkeergarage en privéberging gelegen in een verkeersluwe straat.

De woning heeft een goede ligging en in de directe omgeving bevinden zich openbaar vervoervoorzieningen, winkels en scholen.

Indeling:

Souterrain (parkeergarage):

Privé-parkeerplaats in gemeenschappelijke afgesloten parkeergarage.

Straatniveau:

Berging met elektriciteit voorziening voor het stallen van fietsen e.d.

Woonniveau:

Via de hal, waar zich de meterkast, trapopgang, trapkast en het gemoderniseerde toilet bevindt, is toegang tot de ruime doorzon woonkamer en de open keuken. Doordat de voormalige loggia is samengevoegd bij de woonkamer, beschikt men hier over een extra ruime woonkamer. Zowel de woonkamer als de keuken zijn voorzien van een lichte travertin plavuizenvloer.

De half open keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van is voorzien van o.a. een 4 pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser. combi-oven, RVS afzuigkap en een spoelunit met een ééngreeps mengkraan.
Vanuit de keuken is er toegang tot een balkon.

Tweede woonlaag:

Op de eerste etage bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de badkamer. 1 slaapkamer is gelegen aan voorzijde, 2 slaapkamers zijn gelegen aan achterzijde van de woning. Alle vloeren van de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde heeft men toegang tot een praktisch, half overdekt dakterras. Dit ruim terras biedt veel privacy.

De geheel in betegelde badkamer is voorzien van een douche-ligbadcombinatie met spatscherm, stijlvol badkamermeubel met dubbele wastafel.

Derde woonlaag:

Een vaste trap geeft toegang tot de 2e etage, waar zich een ruime zolderverdieping bevindt. Deze zolderverdieping is netjes afgewerkt. D.m.v. een dakraam beschikt deze verdieping over lichtinval. Tevens is er een aparte ruimte gecreëerd met een wasmachine en droger aansluiting. De CV installatie is gehuurd via Feenstra € 40,11 p/mnd (Vailliant HR Solide, bouwjaar 2014)

Algemeen:

De woning is voorzien houten kozijnen deels met isolerend glas.
Vereniging van eigenaren:
De VvE Bijdrage bedraagt € 85,- per maand o.a. inclusief reservering groot onderhoud, opstalverzekering, glasverzekering & administratiekosten.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een DEFINITIEF energielabel C

Kenmerken:

* Keurig afgewerkt
* Extra ruime woonkamer
* Half-open keuken met alle apparatuur
* 3 ruime slaapkamers
* Badkamer met douche-/ligbadcombinatie en badkamermeubel
* Vaste trap naar zolder met mogelijkheid voor 4e kamer
* Balkon en royaal dakterras
* Parkeerplaats in afgesloten parkeergarage

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

+ Toon meer

Makelaar

Dave Crolla Makelaardij, woningverhuur en woningverkoop in Maastricht en omgeving
Postbus 151, 6200 AD Maastricht

Toon alle koopwoningen aangeboden door Dave Crolla Makelaardij