Pararius Huurwoningenszesxwbq

Te koop: Appartement Pleinweg 45-C in Rotterdam

€ 85.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Details

Buurt
Carnisse
Straat
Pleinweg
Postcode
3081 JD
Vraagprijs
€ 85.000,-
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds
09-01-2019
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Verdiepingen
1
Aantal badkamers
1

Woninginformatie

Type woning
Appartement
Energielabel
Energielabel E
Soort woning
Portiekwoning
Isolatie
Gedeeltelijk dubbele beglazing
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938
Oppervlakte (m²)
55 m²
Inhoud (m³)
165 m³

Beschrijving

Meer informatie over dit object is ook te vinden op de website van Corpowonen.

Rotterdam – Tarwewijk

Koopsom € 85.000,00 k.k (met terugkoop garantie).

Open huis op dinsdag 22 januari 2019 tussen 16.15 uur en 17.00 uur.

Centraal gelegen in Rotterdam - Zuid op loopafstand van winkelcentrum en metrostation Zuidplein, het Zuiderpark en de Maastunnel, bieden wij u deze kluswoning aan. De woning is gelegen op de eerste verdieping, telt 3 kamers en heeft een eenvoudige afwerking. Het appartement beschikt nog over enkele originele details, zoals een voor- tussen en achter indeling. Gezien de prijs en de ligging en het feit dat deze woning met een terugkoop regeling wordt aangeboden, is dit de ideale starterswoning.

Indeling:
Eerste verdieping.
Stenen trap, eigen opgang, entree/hal met meterkast. Voorkamer (kamer 1) gelegen aan de voorzijde van de woning met uitzicht over de Pleinweg. Knusse tussenkamer (kamer 2) die te betreden is vanuit de gang en middels de en-suit deuren vanuit de voorkamer. Achterkamer (kamer 3), gelegen aan de achterzijde met toegang tot het balkon die eveneens te betreden is vanuit de gang en middels de en-suit deuren vanuit de tussenkamer. Gesloten keuken, met eenvoudig keukenblok in rechte opstelling en eveneens toegang tot het balkon. Compacte en eenvoudig afgewerkte badkamer met toilet.

Afmetingen:
Keuken totaal ca. 5 m²
(Woon)kamer met tussen kamer totaal ca. 20 m²
(Slaap)kamer totaal ca. 12 m²
Badkamer totaal ca. 2 m²
Balkon totaal ca. 4 m²

Bijzonderheden:
Maandelijkse VvE bijdrage totaal ca. € 105,92.
Betaalbaar wonen!
Een echte kluswoning.
De woning is niet voorzien van een warm water en warmte voorziening.
De woning wordt verkocht middels loting.
Bezichtigingen alleen mogelijk tijdens open huis.

Dit betreft een Koopcomfort woning. U betaalt een vaste, marktconforme koopprijs voor uw woning. En als u later weer wilt verkopen en uw woning is in waarde gestegen, is de winst voor u. Is de waarde van uw woning gedaald, dan draagt u zelf het risico. Met Koopcomfort bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u gaat verhuizen. Woonbron koopt de woning namelijk gegarandeerd binnen drie maanden van u terug.

Voorwaarden
Aan het kopen van een Koopcomfort-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningsplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet mag onderverhuren. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, dus kunt u er niet over onderhandelen.

Bij aankoop van deze woning zal de oplevering binnen 6 weken plaatsvinden. Indien u over wilt gaan tot een optie of aankoop van de woning dient u aan Woonbron Makelaars aan te tonen dat de koopsom van de woning voor u financieel haalbaar is. Dit kan aangetoond worden door bijvoorbeeld afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundige en erkende financiële instelling of adviseur. Voor een gratis en onafhankelijk hypotheekgesprek kunt u gebruik maken van de hypotheekspecialist op het gebied van de Woonbron woningen. Vraag aan uw verkopend makelaar hoe hier gebruik van te maken of neem contact op met Woonbron Makelaars.

U bent van harte welkom om de woning gedurende het aangegeven tijdstip te bezichtigen.

+ Toon meer

Makelaar

Corpowonen, woningverhuur en woningverkoop in Hoogeveen en omgeving
Crerarstraat 6, 7901 AE Hoogeveen

Toon alle koopwoningen aangeboden door Corpowonen