Pararius Huurwoningen

Te koop: Appartement Schollevaartse Dreef 99 in Rotterdam

€ 160.000,- k.k.

Details

Buurt
Zevenkamp
Straat
Schollevaartse Dreef
Postcode
3068 KK
Vraagprijs
€ 160.000,-
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
> 3 maanden
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
1
Aantal badkamers
1

Woninginformatie

Type woning
Appartement
Energielabel
Energielabel C
Soort woning
Portiekwoning
Isolatie
Dubbele beglazing
Bouwtype
Bestaande bouw
Verwarming
Stadsverwarming
Bouwjaar
1983
Oppervlakte (m²)
61 m²
Inhoud (m³)
210 m³

Beschrijving

Meer informatie over dit object is ook te vinden op de website van Corpowonen.

Rotterdam – Zevenkamp-
Schollevaar

Bieden vanaf € 160.000,00 k.k.

Op top en vierde verdieping gelegen appartement van een net wooncomplex. De woning is gesitueerd in de wijk Schollevaar nabij de uitvalswegen richting de Zevenkampsering en Capelle aan den IJssel. Extra aantrekkelijk maakt deze woning dat alle faciliteiten in de directe omgeving aanwezig zijn; metrostation, winkelcentrum en groenvoorzieningen. Opvallend is de woonkamer met hoge raampartijen aan de achterzijde waardoor u – van afstand - een indrukwekkend uitzicht heeft over de skyline van Rotterdam.

Indeling

Vierde verdieping:
Entree/hal met aan de rechterkant de compacte badkamer welke netjes betegeld is met witte wandtegels en donkere vloertegels. Aan faciliteiten aanwezig een douchegelegenheid met mengkraan en een nette wastafel. Ruim separaat toilet met fonteintje. De gang geeft toegang tot de twee ruime slaapkamers welke door haar hoekligging een speels karakter heeft door de extra ramen. De gesloten keuken is eenvoudig afgewerkt met een net keukenblok voorzien van een keramische kookplaat met afzuigkap. Tevens hier aanwezig de wasmachine- en afwasmachine-aansluiting. Totaal zijn er twee balkons; het eerste balkon bevindt zich aan de voorzijde van het complex en heeft een afmeting van circa 2 bij 1 m. Het tweede balkon bevindt zich aan de achterzijde van de woning. U geniet optimaal van het uitzicht en het zonnetje. Het balkon heeft een afmeting van circa 5.50 meter bij 1.50 m. en de ligging van dit zonneterras is op het Zuid westen. Tot slot aandacht voor de woonkamer. De woonkamer heeft hoge raampartijen van circa 4 m. Deze gevel is volledig voorzien van glas waardoor u optimaal profiteert van het schouwspel in Schollevaar lopend tot de skyline van het centrum van Rotterdam.

Afmetingen:

* Woonkamer totaal ca. 25 m²
* Keuken totaal ca. 7 m²
* Badkamer totaal ca. 1.9 m²
* Slaapkamer 1 totaal ca. 12.4 m²
* Slaapkamer 2 totaal ca. 6.5 m²
* Balkon voor totaal ca. 2.3 m²
* Balkon achter totaal ca. 10.6 m²

Bijzonderheden:

* Projectnotaris van toepassing
* Zelfbewoningsplicht van 1 jaar van toepassing
* Anti-speculatiebeding van 1 jaar van toepassing
* Maandelijkse VvE-bijdrage ca. € 117,22
* Speels 3-kamer appartement op vierde verdieping
* Ruimtelijke living aanwezig
* Dubbele beglazing aanwezig
* Netjes bewoond geweest
* Veel bergruimte op begane grond en op de verdieping

Bij aankoop van deze woning zal de oplevering binnen 6 weken plaatsvinden. Indien u over wilt gaan tot een optie of aankoop van de woning dient u aan Woonbron Makelaars aan te tonen dat de koopsom van de woning voor u financieel haalbaar is. Dit kan aangetoond worden door bijvoorbeeld afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundige en erkende financiële instelling of adviseur. Voor een gratis en onafhankelijk hypotheekgesprek kunt u gebruik maken van de hypotheekspecialist op het gebied van de Woonbron woningen. Vraag aan uw verkopend makelaar hoe hier gebruik van te maken of neem contact op met Woonbron Makelaars.

Dit betreft een vrije verkoop woning. Dit is een woning die u koopt op de vrije markt. Verbouwen of tussentijds een extra financiering voor een verbouwing afsluiten, dat regelt u zelf, zonder aanvullende voorwaarden. De woningen hebben een vraagprijs, dit betekent dat u kunt onderhandelen over de aankoopprijs.

Wanneer u weer wilt verhuizen en de woning verkoopt, hoeft u hem niet aan Woonbron te verkopen. U kunt zelf een verkoopmakelaar uitzoeken die de woning voor u verkoopt. U verkoopt de woning op de vrije markt en bepaalt zelf de verkoopprijs.

U bent van harte welkom om de woning gedurende het aangegeven tijdstip te bezichtigen.

+ Toon meer

Makelaar

Corpowonen, woningverhuur en woningverkoop in Hoogeveen en omgeving
Crerarstraat 6, 7901 AE Hoogeveen

Toon alle koopwoningen aangeboden door Corpowonen