Scheldekade 50 60 N5.3

4531 EJ Terneuzen (Binnenstad-Java)
€ 812.173 v.o.n.
kamers
3
woonopp.
218 m²
perceelopp.
? m²
bouwjaar
2019

Beschrijving

27 Luxe Appartementen aan de Scheldekade in Terneuzen

Waar vroeger het water tegen de Scheldekade golfde, herrijst binnenkort Residentie Veerhaven. De 27 luxe appartementen op de kop van de Scheldekade, zullen beeldbepalend zijn voor het hedendaagse Terneuzen. Het gebouw is geheel ontworpen in de stijl van de havenstad en straalt onverzettelijkheid en wilskracht uit.

Het appartementengebouw bestaat uit 27 appartementen en heeft een moderne en unieke uitstraling. De vele ramen en de glazen puien zorgen voor veel lichtinval. U zult niets missen van wat er op de Westerschelde en in de haven naar de Sluizen gebeurt. Vanaf residentie Veerhaven loopt u zo de Scheldeboulevard op vanwaar u kilometers kunt wandelen en genieten van het weidse uitzicht.

De Veerhaven in Terneuzen: een magische plek

De voormalige Veerhaven in Terneuzen was vroeger een magische plek; de haven was toen, behalve aanlegplaats van de veerboot, ook een razend drukke toegangspoort tot het kanaal naar Gent. De vissers van Terneuzen en Boekhoute hadden er hun thuisbasis. Hetzelfde gold voor sleepboten uit de nabije omgeving.

De Veerhaven was, is en blijft ook in de toekomst een magische plek. Een plek voor iedereen die oog heeft voor het voortdurend wisselende panorama van de Westerschelde, in een omgeving die zich ook op het gebied van cultuur, winkelen, horeca en recreatie heeft weten te onderscheiden.

Terneuzen is een robuuste stad, die gekenmerkt wordt door de scheepvaart, de havens en de bedrijven langs het Kanaal van Gent naar Terneuzen. Het is het kloppende hart van economisch Zeeuws-Vlaanderen en zorgt voor leefbaarheid, banen en economische ontwikkeling. De stad staat symbool voor de dynamische, ondernemende en innovatieve kant van Zeeland.

Met de groei van de havens en de komst van de Nieuwe Sluis in het sluizencomplex van Terneuzen, is locatie De Scheldekade letterlijk een hotspot. Maar niet alleen vanwege het uitzicht is De Scheldekade een toplocatie. De jachthaven, het theater, muziektempel Porgy en Bess, de bioscoop, het winkelcentrum en een overdekte parkeergarage voor bezoekers zijn hier letterlijk naast de voordeur.

Wilt u wonen in een prachtig nieuw appartement op deze mooie locatie? Dan is Residentie Veerhaven aan de Scheldekade uw eerste keuze!

https://www.residentieveerhaven.nl/appartement/n-5-3/

Overdracht

Vraagprijs
€ 812.173 v.o.n.
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
218 m²
Inhoud
620 m³

Bouw

Type woning
Appartement
Soort woning
Galerijflat, Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1

Buitenruimte

Tuin
Aanwezig

In de buurt

Openbaar vervoer
Type
Afstand
-
-
-
Supermarkten
Type
Afstand
-
-
-
Scholen en Universiteiten
Type
Afstand
-
-
-
Kinderopvang
Type
Afstand
-
-
-

Wooncoach Terneuzen

Meld een probleem met deze woning
Contact de makelaar

Wooncoach Terneuzen

Meld een probleem met deze woning