Leidsekade 106 BS

3531 HC Utrecht (Lombok-West)
€ 375.000 k.k.
kamers
4
woonopp.
115 m²
perceelopp.
? m²
bouwjaar
1920

Beschrijving

Zie ook verkoop Leidsekade 106 (benedenwoning) te Utrecht.

Voor de liefhebber van een bovenwoning waarin veel originele elementen behouden zijn, o.a. stucplafonds, kraaldelen, keukenkasten, zwart marmer schouw, storttoilet, trapleuningen, paneeldeuren, trapluik. Het dak is vernieuwd en geïsoleerd (met Alkreflex en gipsplaten) maar de hanenbalken zijn zichtbaar gebleven. Hardhouten kozijnen met "ouderwets" profiel en dubbel glas, (m.u.v. de Veluxramen, dakkapel en voordeur en bovenlicht g.i.l.).
De woning ligt aan het water, dichtbij het centrum, station, uitvalswegen, scholen, het park Oog in Al. Aan de voorzijde openslaande ramen. Uitzicht op een panorama van antieke bruggetjes, platanen, woonboten en het fraaie Muntgebouw.

Op de eerste verdieping vindt u twee kamers oftewel een royale kamer- en suite, een zgn. naaikamertje, toilet, ruime gangkast, keuken met toegang tot het balkon dat over de gehele breedte van de woning loopt.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers die nog in de originele kraaldelen zijn afgetimmerd. Een badkamer met ligbad en douche; een keukenblok; badgeiser. Ruimte te over voor een heerlijke vide en extra kamers.

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Met het oog op het oorspronkelijke bouwjaar wordt er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen.

Eind 2015 is de kadastrale splitsing door de Inspecteur Bouw en Woningzaken Utrecht goedgekeurd. In de splitsingsakte staat dat het appartement bestemd is ten behoeve van zelfbewoning door de eigenaar en diens gezinsleden. Er is nog geen VvE opgericht i.v.m. de gelijktijdig te verkopen benedenwoning.

Snelle oplevering mogelijk.

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000 k.k.
Aangeboden sinds
11-07-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²
Inhoud
475 m³

Bouw

Type woning
Appartement
Soort woning
Galerijflat, Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Indeling

Aantal kamers
4

In de buurt

Openbaar vervoer
Type
Afstand
-
-
-
Supermarkten
Type
Afstand
-
-
-
Scholen en Universiteiten
Type
Afstand
-
-
-
Kinderopvang
Type
Afstand
-
-
-

Makelaarsland

Meld een probleem met deze woning
Contact de makelaar

Makelaarsland

Meld een probleem met deze woning