Leidsekade 106

3531 HC Utrecht (Lombok-West)
€ 275.000 k.k.
kamers
2
woonopp.
58 m²
perceelopp.
? m²
bouwjaar
1920

Beschrijving

Zie ook verkoop Leidsekade 106 BS te Utrecht, de bovenwoning.

Benedenwoning met ruime stadstuin (ca. 8,4 x 5,5 m).
De woning ligt aan het water, dichtbij het centrum, station, uitvalswegen, scholen en het park Oog in Al. Aan de voorzijde vind u een panorama van antieke bruggetjes, platanen, woonboten en uitzicht op de Munt.

De royale kamer- en suite biedt aan de achterkant direct toegang tot de tuin middels openslaande deuren. Via de keuken kunt u eveneens de tuin betreden. De keuken is eenvoudig maar biedt genoeg ruimte voor de benodigde apparatuur.

De douche- toiletcombinatie is praktisch ingericht.

Via de ruime kelderkast verschaft u zich toegang tot de kelder. Hier zijn een radiator en een raam met ventilatierooster geplaatst zodat dit een goed te gebruiken ruimte is.

De woning bevat originele elementen (o.a. paneeldeuren). De kozijnen zijn in 2001 weliswaar van meranti hout gemaakt maar in geprofileerde stijl. In 2009 zijn in de woning een nieuwe douche-toilet combinatie en keuken geplaatst, waterleidingen vervangen, C.V. aangelegd met een gasgestookte Remeha Avanta HR ketel.

Eind 2015 is de kadastrale splitsing door de Inspecteur Bouw en Woningzaken Utrecht goedgekeurd. In de splitsingsakte staat dat het appartement bestemd is ten behoeve van zelfbewoning door de eigenaar en diens gezinsleden. Er is nog geen VvE opgericht i.v.m. de gelijktijdig te verkopen bovenwoning.

Verkoper is nimmer woonachtig geweest in deze benedenwoning. De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Met het oog op het oorspronkelijke bouwjaar wordt er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen.

Overdracht

Vraagprijs
€ 275.000 k.k.
Aangeboden sinds
11-07-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
58 m²
Inhoud
215 m³

Bouw

Type woning
Appartement
Soort woning
Galerijflat, Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Indeling

Aantal kamers
2

In de buurt

Openbaar vervoer
Type
Afstand
-
-
-
Supermarkten
Type
Afstand
-
-
-
Scholen en Universiteiten
Type
Afstand
-
-
-
Kinderopvang
Type
Afstand
-
-
-

Makelaarsland

Meld een probleem met deze woning
Contact de makelaar

Makelaarsland

Meld een probleem met deze woning