Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te koop: Appartement Niemeijerstraat 20-II in Wageningen

€ 189.500,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Details

Buurt
Buitenwijk Wageningen-West
Straat
Niemeijerstraat
Postcode
6701 CS
Vraagprijs
€ 189.500,-
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds
08-07-2018
Aantal kamers
4

Huisinformatie

Type woning
Appartement
Soort woning
Portiekflat
Bouwjaar
1951
Oppervlakte (m²)
72 m²
Inhoud (m³)
225 m³

Beschrijving

ROYAAL VIERKAMER APPARTEMENT VLAKBIJ CENTRUM MET UITZICHT OP UITERWAARDEN
Op loopafstand van het stadscentrum op de derde woonlaag van een kleinschalig appartementengebouw ligt deze woning. Het appartement heeft een woon- en aparte eetkamer, twee slaapkamers, keuken, badkamer en een separaat toilet. In de woning is nog een aantal authentieke details bewaard gebleven zoals de granitovloeren in de hal en keuken. De woning heeft twee balkons, één aan de voorzijde op het zuid-oosten, de ander aan de achterzijde op het noord-westen. Bij het appartement behoort een royale berging die zich bevindt in de onderbouw.
Het centrum van Wageningen ligt op loopafstand. De dijk en de uiterwaarden van de Rijn liggen om de hoek.
De toegang tot het appartementengebouw is aan zowel de voorzijde als achterzijde en is ook de entree tot de bergingen. Het betreft hier een portiekappartement en dat betekent dat er slechts acht appartementen gebruik maken van het trappenhuis.
Vanuit de hal van de woning zijn bijna alle ruimtes toegankelijk.
De woonkamer (21 m²) bevindt zich aan de voorzijde van het appartement met uitzicht op een speeltuintje en een doorkijk naar de uiterwaarden van de Nederrijn. Vanaf deze kamer is er toegang tot het balkon (3,5 m²). Verder heeft de woonkamer een laminaat vloer (met toplaag van echt hout), inbouwkast en een rookkanaal. Gescheiden door een schuifdeur kom je in de eetkamer (11 m²), die aan de achterkant van het appartement ligt. Deze kamer zou ook als derde slaapkamer kunnen worden gebruikt. Het balkon (5 m²) aan de achterkant is vanuit deze kamer bereikbaar.
De slaapkamers liggen aan weerszijde van de hal; aan de achterzijde een slaapkamer van zo’n 10 m². In deze kamer is ook de aansluiting voor de wasmachine. Aan de voorkant is de slaapkamer iets kleiner (9 m²). Op de vloer in de slaapkamers ligt laminaat net zoals in de woonkamer.
De keuken (7 m²) ziet er goed uit en is voorzien van alle apparatuur (5-pits gaskomfoor, oven, afzuigkap, grote koelkast en vaatwasser). De opstelling is langs 2 wanden en is lichtgeel van kleur.
Tenslotte de badkamer (3 m²). Deze heeft een douche en wastafel met bijbehorend meubel. Het toilet ligt naast de badkamer, maar bevindt zich in een aparte ruimte.
In de onderbouw ligt de royale berging van 11 m2. Aan de achterzijde van het appartementengebouw zijn 6 parkeerplaatsen die bij het complex horen. Hier kan gratis worden geparkeerd.
“Je woont vlak bij de stad maar tegelijk ook een beetje buiten, met het uitzicht op de uiterwaarden, de geluiden van ganzen, krekels en koeien. Je ziet ook de wisselingen van seizoenen en soms geniet je van het zicht op een enorme plas met water,” aldus de huidige eigenaar.
Aanvullende informatie

* Verwarming en warmwater dmv een CV ketel AWB uit 1997.
* De centrale voordeur van het trappenhuis is vanuit het appartement te openen.
* Het appartement is voor een deel voorzien van dubbel glas.
* Servicekosten zijn € 132,55 per maand.
* Woonoppervlakte: 72 m².
* Bergruimte: 11 m².
* Inhoud: 225 m³.
* Bouwjaar: 1951.
Aanvaarding in overleg.

Makelaar

HJT Makelaars B.V. woningverkoop in Wageningen en omgeving
Plantsoen 37, 6701AS Wageningen