Pararius Huurwoningenszesxwbq

Te huur: Bungalow Hollandse Hout in Lelystad

€ 1.988,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Gebied 33 Haven-Noordersluis
Postcode
8244 GB
Straat
Hollandse Hout
Oppervlakte (m²)
221 m²
Huurprijs per maand
€ 1.988,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
4
Aangeboden sinds
> 3 maanden
 • Aantal badkamers: 2
 • Woningtype: Bungalow
 • Tuin
 • Open haard
 • Vloerbedekking: Hout, Tegelvloer
 • Apart toilet
 • Berging
 • Ligbad
 • Begane grond
 • Aparte douche
 • Parkeergelegenheid
 • Prijs inclusief: Service kosten
 • Bouwjaar: 2004

Beschrijving

928099

Deze woning is nog beschikbaar.

De ingangsdatum kan in overleg met de verhuurder mogelijk eerder.

Bezichtigingen zijn zowel in de avonduren en weekenden mogelijk als overdag. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.  

Vragen over de woning?  
Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************************************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Indeling: 
De entree bereikt u via een mediterrane patiotuin; vanuit de hal met hoog plafond, garderobe en zwevend toilet met glazen fontein kijkt u door naar de living. Het hoofdgedeelte is voorzien van een extra hoog plafond van 3,15 meter en eiken white-wash lamelparket. Wat direct opvalt is het geweldige zicht op het water. Met meerdere tuindeuren bereikt de terrassen, waar u heerlijk kunt genieten. 's-Avonds biedt de gashaard u gezelligheid. De luxe keuken (Tulp, 2009) ligt op de ochtendzon en is voorzien van een kookeiland, spoelblad, 5-pits gas-op-glasplaat, complete inbouwapparatuur, Amerikaanse koelkast en een plavuizen vloer. De garage is omgebouwd in 2009 met een glaspui tot een ruime speel- / werkkamer met kastenwand, was-droogaansluiting en laminaatvloer.  

In de slaapvleugel bevindt zich een riante masterbedroom met hoekraam, tuindeur en kastenwand. Daarnaast een 2e grote slaapkamer met tuindeur. De 3e slaapkamer ligt aan de voorzijde en biedt toegang tot de patio. Ruime luxe badkamer met hoek-whirlpool, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en designradiator. Garderobe-kamer, ook bedoeld als 2e badkamer omdat de leidingen er al liggen. CV-ruimte met opstelling CV-HR-combiketel en mech. ventilator (beide uit 2015).  

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs
De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.  

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm 
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

********************************************
Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer           
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl